Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy férfi akivel randizunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi akivel randizunk, én nagyon beleszerettem. De most elutasított azzal, nem akarja folytatni mert sajnos még mindig szerelmes valakibe, akiről azt hitte már túl van rajta. De akiről beszél, az totál elérhetetlen számára. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mármint az, akiről azt hitte már túl van rajta, ő egy több éve boldog kapcsolatban lévő nő, el van jegyezve, ki van tűzve az esküvője... Ez a részéről csak valami plátói... Semmi értelme, hogy ilyen miatt hagyjuk abba mi ketten!
2023. júl. 7. 14:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

"Elég jellemtelen, hogy így kezd ismerkedni és reményeket ébreszteni valakiben. Hagyd a fenébe, aljas az ilyen."

A csupán randizás még nem reményébresztés, hanem a másik megismerésének időszaka. A srác őszinte volt, azt hitte, hogy túl van valakin, de amint rájött, hogy még mindig szerelmes, bevallotta a nőnek. Akkor lett volna aljas, ha ennek ELLENÉRE hitegeti a nőt, csak azért, hogy ágyba vigye. Na AZ lett volna aljas, ez nem. Sőt, teljesen korrekt volt. Nemet mondani pedig mindenkinek joga van AKÁRMIKOR. Randizni szintúgy. Miközben ismerkedsz, aközben jössz rá, hogy kell-e ez neked vagy sem.

2023. júl. 7. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Bocs, de azért az nem a semmiből jön, hogy nem vagy túl valakin. Azon jár az agyad folyamatosan. Ha ez van, akkor meg nem kell randizgatni.
2023. júl. 7. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem ennyire fekete és fehér ez a dolog. Van aki pont akkor jön rá, amikor mással ismerkedik. Emellett pedig de. Akkor randizik, amikor akar.
2023. júl. 7. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Törvényileg nyilván.
2023. júl. 7. 16:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem törvényekről beszéltem.
2023. júl. 7. 16:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Én voltam olyannal, aki még az exébe volt szerelmes. Az orrom előtt voltak a jelek, de túl naiv voltam. Hidd el, jobban jársz, ha bele sem mész így.
2023. júl. 7. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehat o valasztotta ezt az opciot, te nem eroszakoskodhatsz. Raadasul nem az a lenyeg, hogy azt a not nem kapja meg, hanem hogy hozzad megsincs kedve. Lehet, hogy mikor olyannal talalkozik, akiert odalesz, ez a no kiesik a kepbol.
2023. júl. 7. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Itt nem az a sztori lényege, hogy a másik nővel semmiféle módon nem kerülhetne kapcsolatba, hanem az, hogy veled nem akarja folytatni, ezt nyíltan közölte. Nem szerelmes beléd. Ezt pedig kötelező elfogadod, ha erre hivatkozott hogy azért mert nincs túl valaki máson, akkor emiatt nem folytatjátok. Persze a csávó totál álomvilágban él, de nincs mit kezdeni. Én is jártam így pasival, sőt, én is voltam már a pasas helyzetében is, szerelmes voltam az exembe hosszú évekig a szakítás után, azt hittem ha ismerkedem mással elfelejthetem, kiderült hogy mégsem. Sok év kellett míg tényleg kihevertem, és találtam olyat akit újból szívből szeretek. Szóval lehet a férfi is idővel újból képes lesz mást szeretni a plátói szerelmén kívül,de ezek szerint ez nem most van.
2023. júl. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!