Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem tudják mások elfogadni a kapcsolatunkat vagy csak irigyek?
4 hónapja vagyok együtt a párommal. Én 26 éves vagyok, ő 39. 5 hónapja elkezdtem dolgozni konyhai kisegítőként a párom éttermében,rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak. Dolgos,inteligens férfi. Félénk kicsit így sokat beszélgettem vele meg viccelődtem aztán flörtöltem. Összejöttünk és nagyon boldogok vagyunk. Nekem van egy 6 éves kisfiam akit a párom elfogad kedves vele.
Utólag megtudtam hogy amikor elkezdtem ott dolgozni akkor a párom találkozgatott egy nővel aki állítólag lekoptatta őt. Azóta gondolom megtudta hogy a párommal együtt vagyunk és ha valahol meglát akkor lesajnálóan néz. A párom exe szintén, mintha gúnyosan mosolyogna. Nem tudom mi bajuk ezek öregebb nők, 30 elmúlt mindkettő, se gyerek semmi és ejtették a páromat aki dolgos jó ember, két lakása van jó kocsija, nem iszik.. Kövérebbek is mint én szerintem mindkettő van 60-70 kg, én meg 50 kg. Roma származású vagyok de ez nem látszik rajtam,világos a bőrönm és mindig igyekszek csinos lenni.
Az étterembe a konyhán a többi lány is gor9mba velem mostanába,tudják hogy együtt vagyunk a párommal. Nem tudom mit kéne csináljak hogy abba hagyják. Lehet az fáj nekik hogy nekem sikerült ilyen jó párt találnom ?
A párom anyja se fogad el teljesen látom rajta. Nem mond semmi rosszat de érzem.
Szerintetek hogy kéne hozzá állnom ezekhez a rosszindulatú nőkhöz?
Enyhe kamuszagot érzek.
39 éves étteremtulajdonos, aki félénk a nőkkel. Kicsit nehéz elképzelnem ezt a típust.
Meg azt is, hogy valaki csodálkozik azon, hogy ha beosztottként összejön a cégvezetővel, akkor a többi nő utálni fogja. Először is irigykednek rá, másrészt lehet, hogy hónapok vagy évek óta ők is ezért küzdöttek, csak nekik nem jött össze.
Eléggé zavarosra sikeredett a történeted. Sok minden előfordulhat.
Esetleg hétfői napon fordulj bizalommal az illetékes családsegítő szolgálathoz - amely területileg segít kibogozni, mindenfélét!
Ehhez már külön szakértelem kell. Ebben nem vagyok profi, nem szeretnék állást foglalni.
Értelmetlen játszmahelyzet áldozata lehetsz. Sok ilyen történik az életben, hidd el. Nem vagy egyedül!
Persze, összeesküdött a világ ellened, mindenki irigy és hülye, te meg tökéletes. :D
P.S.: Egy 60 kilós nő nagyon vszínű, hogy jobban néz ki, mint egy 50 kilós.
Hát ha leöregezed meg kövérezed a harmincas, átlagos testalkatú kolléganőidet, akkor ne csodálkozz, ha utálnak. Valószínűleg az arcodra van írva, hogy mennyire kedveled őket...
Volt ilyen kolléganőm, tényleg senki nem szerette, pedig nem jött össze a főnökkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!