Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki lenne együtt arab pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki lenne együtt arab pasival?

Figyelt kérdés
Van akinek arab pasija van?
2023. júl. 6. 12:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

A barátnőm egy arabbal csalt meg. Miután kiderült, én nyomozni kezdtem, kiderült, hogy az arab még több európai nőt fuzogetett.

Szóval....

2023. júl. 6. 13:55
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
#11 milyen szerencse, hogy a magyar pasik nem szoktak egyszerre több nőt fűzögetni. Ja, de xd
2023. júl. 6. 13:58
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

“Számomra az nem megbecsülés ha 2 pofon egy hajtépés meg egy megerőszakolás közt“

És te ezt komolyan el is hiszed, hogy az átlag arab pasi így viselkedik a bármelyik nővel, főleg a feleségével?

Katasztrófa…🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ tényleg, erre nem lehet mit mondani! Aki ennyire tudatlan és meg le is írja, durva🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

2023. júl. 6. 14:00
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Alapból szóbaállni sem vagyok hajlandó olyannal, aki nem tekint önmagával egyenrangú embernek. Az ilyen azoknak való, akik nem bánják az aranykalitkát.
2023. júl. 6. 14:31
 15/23 anonim ***** válasza:
11%
Milyen érdekes hogy a gazdag arabokra ra mennek a nok .. olyankor hirtelen mar nincs problemajuk a borszinnel.. sok a migrans is koztuk akik igazabol nem penzesek de az allamtol kapnak sok penzt..
2023. júl. 6. 14:50
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
Volt arab szexpartnerem. Elképesztő ügyes, kitartó és szenvedélyes volt, de sajnos ez a személyiségében is túlzottan megjelent. Ordibált, verte az ajtómat, az ablakot is majdnem betörte /földszinten laktam/ mert nem akartam találkozni vele. Rendesen féltem tőle.
2023. júl. 6. 14:53
 17/23 anonim ***** válasza:
46%

Mi ossze is hazasodtunk es gyerekunk is van, soha egyszer nem fordult elo hogy ne a kedvunkben jarjon. Lehet mas kultura neked, en eleve mar ugy ismertem meg hogy en is muszlim voltam es nem volt furcsa egy szokas sem, raadasul ilyen jo eletem soha nem lenne egy europai mellett. Eppen hogy vallasbol es kulturabol adodoan nagyon tisztel es barmit megtenne azert hogy en boldog legyek, nem csal meg, nem hazudik de meg evek utan is ugy fut es rajong ertem mintha ma talalkoztunk volna.

Az egesz napom ugy alakitom ahogy szeretnem, ha epp pihenni szeretnek is mindig van valaki aki vigyaz a gyerekre, tanulhatok es fejleszthetem magam, van idom a hobbijaimra es addig maradok a gyerekekkel amig csak szeretnek, nem beszelve hogy barmikor ha ugy tartja utazgatunk a vilag masik felere a csaladhoz. Es igen, amig dolgoztam is csak az enyem volt a fizum es meg igenyli is hogy folyton koltsuk a penzet. Persze mondjuk az en ferjemnek eleve nagyon pozitiv es nyugodt szemelyisege van, mindenkivel kedves es tisztelettudo, jo hallgatosag es isoznyu aranyos. Sok arab es torok is csak szorakozni jar ide, az en tapasztalatom ha mar mas a vallasod akkor nem fognak komolyan venni, csak egy kis szorakozas leszel. Persze amugy embere valogatja, bolondok es normalisak is vannak mindenhol, de elnyomas a muszlimoknal nincs, csak beszelik mert nem latnak bele egy muslim csalad eletebe vagy epp kiragadnak olyan helyzeteket amiket nem azert tett valaki mert muszlim hanem mert egy vadallat.

2023. júl. 6. 16:10
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
20#. Így van. Az meg is verheti. Nem számít mert legalább sovány
2023. júl. 6. 16:22
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

“ilyen jo eletem soha nem lenne egy europai mellett”

Pont ezért nyomatják a muszlimellenes propagandát, mert ha rájönnének az európai nők, mennyivel jobb dolguk lenne egy arabbal, kihalnának az európaiak.

2023. júl. 6. 16:23
 20/23 anonim ***** válasza:

"De a kisebbsíg igen, feltéve ha elég girnyó? Érdekes ítélet."

Ilyet én nem írtam sehol.

2023. júl. 6. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!