Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg lehet ilyen,és ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet ilyen,és ha igen sűrűn előfordul? Mi az oka?

Figyelt kérdés
Hallottam párszor már egy érdekes jelenségről. Arról, hogy X utólag beleszeret Y-ba. Hallottam úgy is, hogy elutasította majd később beleszeretett, vagy sokáig koslatott az Y az X után de nem vette fel az a szekér,majd miután abbahagyta a próbálkozást, X beleszeretett Y-ba. Ez nekem annyira fura. Nem értem ,hogyan lehetséges ez. Tapasztaltabb hozzászólók,esetleg aki ezt átélte,vagy megtörtént vele elmagyaráznà hogyan is lehet ez? Mi történik ilyenkor?
2023. júl. 4. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de többször inkább bebeszélik maguknak az egészet, vagy pont nincs jobb, rosszul esik, hogy már nem koslat utána.
2023. júl. 4. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Mármint hogy beleszerettek az illetőbe azt beszélik be?
2023. júl. 4. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan.
2023. júl. 4. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Hiúság, kishitűség, úgy érzik, hogy elszalasztottak egy lehetőséget (pedig nem is akarták)
2023. júl. 4. 15:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor kb azokra jellemző akiknek nincs vagy alacsony az önbecsülése, illetve vágynak az adott személy figyelmére?
2023. júl. 4. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Inkább.
2023. júl. 4. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Vagy tényleg beleszerettek ... mert ha valaki el kezd hiányozni az azt jelenti hogy kialakult egy kötödés köztetek.. nem kell ebbe bele latni olyan butasagokat, hogy bantja az egojat meg hianyzik neki a foglalkozas. Akibe bele szeretsz az mind1 miért történik.. ahogyan egy baba is sokszor véletlen jön de attól még nem fogod mondani egy új eletre hogy hiba volt..
2023. júl. 4. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:

En csak olyat lattam sokat, hogy akkor es csak addig volt erdekes, amig talalt vegre mast. Aztan mikor sikerult elcsabitani, es az a masik vegig szerelmes, azutan mar megint nem volt erdekes.

Ez egy szerelemnek latszo hiusag.

2023. júl. 4. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
22%
Ekcsabitja a no es utana mar unalmas lesz neki a pasas.. a noi jatek sokszor ilyen.
2023. júl. 4. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!