Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni, hogy olyan legyen mint az elején?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy párom, már 6 éve. Nagyon szeretem, a mai napig tökéletes férfinak látom, tipikusan az esetem volt akkor is amikor először megláttam.

Heves szerelem volt, egyből összejöttünk az első randin, azóta együtt is élünk már lassan 2 éve.

Kb 1-2 éve van az, hogy kevesebb a szex, mert ő is és én is sokat dolgozunk, munka után elég fáradtak vagyunk (szokta igényelni hetente többször is a dolgot tehát ezzel nincs baj).

Soha nem néztem másra a 6 év alatt, és tudom hogy ő is ilyen (igen, vannak még olyan csávók akik hűségesek, és nem csalnak meg). Tudom hogy ő is csak engem szeret és kíván, emellett mindent megoszt velem és sokszor kedveskedik, bókol stb...

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne mégis visszahozni azt a tipikus "pillangós" érzést ami az elején volt? Mert mindezek ellenére úgy gondolom, hogy a szerelem mellett már mást is fontosnak tartunk, illetve azért vannak hétköznapi gondok nyilván, mint minden kapcsolatban.

De annyira szeretném megint azt érezni mint az első pár hónapban (pl. Amikor hozzám ér beleremegek, meg a hasban pillangók, mármint értitek hogy mondom :D)

Annyira jó és álombeli volt az az érzés... Most is nagyon imádjuk egymást, de már tudunk mindent egymásról, meg nyilván nem a testiség az első...

Szóval lenne valami ötletetek?

Köszönöm a válaszokat!

22/L

2023. júl. 4. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Randizás, közös programok, sok beszélgetés. Nálunk ezek váltak be. 8 éve vagyunk együtt.
2023. júl. 4. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatjátok amit az első mond, akár be is válhat, de azért jobb ha tudod, hogy nem feltétlen fog az az érzés visszajönni. Az élet a változásról, és annak elfogadásáról szól, bizonyos kémiai elemek közbejátszanak abba, amit te vissza akarnál szerezni. Nagyon ritka ha azok az érzések végigkísérnek az egész életed során.
2023. júl. 4. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:

"A helyzet az, hogy van egy párom, már 6 éve."

"Heves szerelem volt, egyből összejöttünk az első randin, azóta együtt is élünk már lassan 2 éve."

Most akkor 6 éve vagytok együtt vagy 2?🤔

2023. júl. 4. 09:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsokat! :)

Kedves utolsó, 6 éve járunk, de 2 éve lakunk együtt

2023. júl. 4. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:

#4! Ja, bocsi, csak úgy írtad, hogy összejöttetek az első randin, azóta együtt is éltek, így értettem félre.

2023. júl. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!