Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni erről a pasiról, hogy csak félénk vagy nem érdeklem?
Van egy férfi, aki nekem nagyon szimpatikus, és szerintem én is neki. Amikor beszélgetünk, akkor sokszor órákba nyúlóan, élőben és neten is. Viszont ő sosem környékez meg, ír rám, szól hozzám, mindaddig, amíg én nem teszem. De ha megtettem az első lépést, onnan már lehet vele beszélgetni. Nagyon is jókat. Annyit tudok róla, hogy 25 éves és még nem volt barátnője. Tudom, gondolhatnám azt is, hogy meleg, de biztos nem, mert egyszer valami kapcsán feljött, hogy neki csak a nők érdekesek.
Amúgy is egy nagyon visszahúzódó, nem túl beszédes alak. Másokkal is csak akkor kezd beszélgetni, ha ők kezdeményeznek. Honnan deríthetném ki, hogy csak jól megértjük egymást, vagy másra is vevő lenne velem kapcsolatban? Nekem tetszik és szimpatikus is. Egyébként én is magamnak való és intro vagyok, így mindig ezerrel dobog a szívem, amikor megszólítom, sokszor inkább nem is merem, ezért gondolom, hogy mi van ha ő is így van vele. Vagy ha érdekelném azért keresne?
Van egy lany, aki par évente ram ir hasonloan, de sosem derult meg ki, hogy mit szeretne. Kb. illik ra is meg ram is a leiras amit irtal.
Engem nem erdekel az a lany, de ha mar ram irt, akkor nem vagyok bunko es nem ignoralom (annyira).
Az, hogy valaki introvertált nem jelenti azt, hogy ne probalna kezdemenyezni, ha erdekli a masik. Persze vannak nagyon toketlennek, naluk elofordulhat, hogy meg kezdemenyezni sem nem mernek, de ha valaki legalabb kevesbe toketlen, akkor ilyen nincsen.
Ez nagyon fura hogy ő sosem kezdeményez. Magyarul minden mindegy neki, ha megszólítod örül és lelkes, de ha nem, akkor hagy, akár addig is hogy teljesen elveszítsen, mert ő soha nem fog futni senki után.
Sajnos ismerem ezt a tipust vigyázz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!