Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtalálhatom az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoltán9 kérdése:

Megtalálhatom az igazit?

Figyelt kérdés
Sajnos közel 40 vagyok,de mèg nem volt meg az első szerelem se.Közel 30 éves koromig csak negativ dolgokat kaptam,így semmi se történt,de aztán olyan emberek közé kerültem akik nagyon dicsértek,igy lett önbizalmam,hamar lett valakim,de igazából sose szerettem szerelemmel,csak szimpatikus volt és jó volt hogy volt valakim,össze is házasodtunk,aztán már váltam volna mikor jött a gyerek,később még egy egyikük sem volt tervezett.Viszont nemrég volt egy fiatal kolléganőm 20 év körüli akivel osszejohettünk volna csak felmondott.Miatta gondolkodtam el milyen jó érzés ha valaki igazán vonzónak talál,és felnèz rad,szeret,minek éljek akkor olyannal akit sose szerettem igazán illetve akitől már szeretet se kapok,törődni se törődik velem?Azonban aggódom mivel apam is elhagyott,nem szeretett,amit sose hevertem ki,emiatt nekem a szeretet a legfontosabb.Illetve mintha nem érdemelnem meg a boldogságot,talán 1-2 boldog évem volt eddig,hiába volt csodás az eleje a kapcsolatunknak a jelenlegi párommal,szinte rögtön bele is piszkalt a család a boldogságba.Ezek után persze,aggódom hogy jár e nekem az igaz szerelem,lehet e az életben legalább egyszer szerencsém vagy csak egy rövid románc hogy megtapasztaljam milyen amikor valaki igazán szeret?
2023. júl. 2. 06:12
A kérdező szavazást indított:
Igazi
Szerelem
Boldogság
2 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2023. júl. 2. 06:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. júl. 2. 06:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked két gyerekes apaként, házas emberként ez a legnagyobb gondod?

Meg hogy nem jött össze a 20 éves kolléganő?

Persze, aranyapám, hát ki érdemelne több szeretetet, mint egy hűtlen disznó, aki mellesleg xarik a saját gyerekeire is! Minden nő álma!

2023. júl. 2. 06:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Első mindig a gyerek érdeke és lelkivilága.

Tessék a testiséget és egyéb óhajokat leredukálni.

Nagyon haragszom azokra, akik gyerek mellett önmegvalósítanak.

Akkor kell,amikor még nincs gyerek. Ráadásul ilyen fiatal kolléganőre....gratulálok.

Férfiként írom ezeket.

2023. júl. 2. 06:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Én csak szeretetre vágyom,a hölgytől is inkább romantikára vágytam,ölelés,csókok nem arról szólt volna hogy egy alkalom es eldobom,és szerettem a hölgyet,és ezek a dolgok fontosabbak,nekem mint a szex,otthon marcsak ki vagyok használva semmi törődés,szeretet se kapok csak arra vagyok jó hogy fenntartsam a családot,amúgy meg a gyerekek is rengeteget számítanak,akkor szeretnék válni,mikor már kicsit nagyobbak ne sérüljenek,de a saját boldogságomat tegyem félre? Igen így alakult közel 30 éves koromig mhol leszerencsetleneztek,naná nem találtam egy olyan társat akit igazán szeretek.Talan nem érdemlem meg hogy olyan emberrel éljek akit igazán szerelemből szeretek,ha más megérdemli akkor tőlem miért kellene sajnálni,semmivel se vagyok rosszabb másnal,aki ferfikent irt gondolom ő is olyannao van együtt akit igazán szeret mint ahogy az emberek nagy többsége!!
2023. júl. 2. 07:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul jelenlegi paromtol szeretet se kapok már,azt mondta hogy fizessek ha meg akarom ölelni,csak úgy ölelni egymást romantikusan azt se lehet,sőt csókolni se,szexelni is csak azért szexel velem mert úgymond kötelező.Csak azért csinálom veled máshoz ne menj.Tobb éve úgy van szex hogy mondom neki nem kellene szeretni egymást mar reg volt,erre ő jaj nincs kedvem,aztán mondom akkor menj a francba és így adja oda magát.
2023. júl. 2. 07:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne altasd magad. Aki tojik a házasságára, a gyerekeire, és nős, családos emberként vekeng szerelem, vagyis szerető után, az egy utolsó 💩 alak. A szeretőt is csak kihasználni akarod, hogy megkapod, ami hiányzik, de pont le💩od, hogy ő mit él át másodikként.

Senki se kényszerített fegyverrel az oltárhoz, a gyerekeid is te csináltad, nem a gólya hozza. Most akkor ideje lenne 40 évesen felnőtt férfiként viselkedni, és vállalni a felelősséget a tetteidért és a döntéseidért.

Nem mellesleg, ha lebuksz, hogy szeretőt keresel, akkor a feleséged beadja a válást, te fizeted a zsíros gyerektartást, és lehet üres zsebbel, leélt, elvált negyvenesként kapcsolatot keresni. Ami ugyebár 30 alatt, fiatal, független férfiként sem jött össze.

Azon meg gondolkodj el kicsit, hogy akinek legutóbb "udvaroltál", az inkább FELMONDOTT. Magyarul elmenekült a zaklatásod elől.

Szerintem inkább örülj, hogy egyáltalán van melletted valaki, és becsüld meg a családodat! Jobban jársz, ha a házasságod hozod rendbe. Tudod, nem véletlenül ment tönkre. A legtöbb házasság ott véget is ért, mikor az egyik fél elkezd kifelé nézelődni, hogy kivel lehet összejönni.

2023. júl. 2. 07:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kinek kellenèl?
2023. júl. 2. 07:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Válj el,aztán csajozz,ne az asszony háta mögött.
2023. júl. 2. 07:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Uram isten. Ezt rossz volt olvasni, és nem csak a ragozás helyenkénti hiánya miatt.

Először is: szeretetET nem kapsz

Bár amúgy nem hiszem, hogy te annyival többet adnal.

Ez a no, a gyermekeid anyja mennyi mindent kellett ateljen egy ilyen alakert, mint te ? Valj el, hadd találjon maga melle egy normális férfit, aki szereti és megbecsüli.

2023. júl. 2. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!