Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meglehet hogy félénk a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet hogy félénk a pasi?

Figyelt kérdés

22/L

Van egy srác aki felkeltette az érdeklődésem, lényegében egyszer egy társaságba keveredtünk és utána sokszor irkált hogy megyek e ugyanoda inni ahol korábban találkoztunk, mindig szeretett volna látni. Mostanában soka találkoztunk a munkahelyén, de nagyon úgy érzem hogy zavarban van és nem mer kibontakozni. Én nyitott ember vagyok, multkor mikor odamentem meg se mukkant utána meg bókolva rámírt a helyett hogy élőben mondta volna. Aztán következőnek találkoztunk és megöleltem, ezután is írt hogy meglepte, pedig semmi extra nem volt benne. Ezután megbeszéltük hogy eljön velünk iszogatni, ebből az lett hogy nem írt vissza csak egy nap után azzal az ürüggyel hogy nemlátta, szintén úgy jött le mintha megijedt volna. Adjatok tanácsokat mit tehetnék hogy megbátorodjon, vagy hagyjam e inkább.

2023. jún. 29. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

De aranyosak vagytok... ☺

Am. én inkább hagynám. Vagy észhez kap, vagy jobb is így.

2023. jún. 29. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves lehet, de jobb lenne ha le tudná vetkőzni ezt a szégyellősségget,amennyiben arról van szó. Ez elég béna,hogy nem meri elmondani élőben amit gondol, hanem majd leírja utólag messengeren. Nekem nem tetszene valaki,aki ennyire nem mer lépéseket tenni felém. Én hagynék neki még 2-3 hetet és ha semmi változás, akkor hagynám.
2023. jún. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!