Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni?több lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?több lent

Figyelt kérdés
nagyon féltékeny a pasim a fiú barátokra illetve munkatársaimra is +hisztizik és korlátozni akar

2023. jún. 24. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ilyenekkel semmit.

Amig kötődsz, ugysem fogsz lelépni akárhogyan terrorizál. Csak reménykedsz

Majd talán akkor adod fel, ha màr ver is. És szakítást provokál, de a duma meg az elkenkezöje mindig.

2023. jún. 24. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elfogadod ilyennek, vagy szakítasz. Megváltozni nem fog, legfeljebb rosszabb lesz.
2023. jún. 24. 09:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani, ugyan mi mást? Ha zsarol, zaklatni feljelentést teszel!
2023. jún. 24. 09:36
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ilyeneket àltalàban ki lehet dobni, mielőtt az önbecsülésed is odalesz.
2023. jún. 24. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Miket csinalsz ezekkel a fiukkal? Tul kozvetlen vagy talan.
2023. jún. 24. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5. A betegek azok betegek ha semmit nem csinál barátai sincsenek a nőknek a beteg féltékenyek abba is bele állnak.

Nekem exem pl olyanokba kötött bele hogy biztos azért akarok kávét inni a kisboltban mert minden reggel ott ácsorognak jó kis munkás pasik(fiatalok lazák nem a tróger fajták)

Vagy mikor azt mindtam lemegyek a boltba de mellette beugrottam a czkrászdába is akkor aztvágta a képembe hogy hazudtam mert ugy volt csak a bootba megyek, kivel mentem cukrászdába akkor?

Majdnem megvert olyanért mert egy haveromtól kértem kölcsön aki mindig segít.

Egy gyerekkori haverom meg aki kint él Hollandban es ismerem 15 éve leordította a videocsetben.

Aztán zavarta ha unokatesommal beeszélekvele ugy beszelhettekncsak ha hogy az anyjával is amolyan konferenciahíasban nehogy azt higyje van vmi meg az unokatesom közt.

Aztán zavarta amikor egyik nap az apjával beszéltem többször mikor náluk voltunk mert anyja éop aludt. Es akkor biztos az apja is bejönne.

Karácsonykor mikor este beszelgettelunk a tesojával is, kikuldte a szobábol hogy most már menjen mert még arra is kezdett rápörögni.

Az ilyenek betegek. Nem a nőket kell hibáztatni.

De rólam is azt zengik a hülye kívülállók hogy biztos en votam a r.banckodós es megbizhatatlan.

Meg amikor valakivel ismerkedem es kerdezik miért lett vége es nondom hogy azert mert annyira féltékeny hogy az már nagyon toxic nem lehet vele együtt élni, akkor megint kifirdítják idegenek is arra hogy nem csoda ha rám féltékeny vki, biztos velem van a baj.

Az ilyenektől menekülni kell, aztán még az a hibás aki otthagyja az ilyet.

2023. jún. 24. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
*meg a saját apámat letiltotta a telefonomról a tudtom nélkül, hogy vele se tudjak beszélni
2023. jún. 24. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszból, de a maszturbálást kifejtenéd, hogyan kapcsolódik a kérdéshez?

De talán úgy, hogy te is belátod ennek a kapcsolatnak véget kell vetned, viszont akkor - egy időre - egyedül maradsz.

2023. jún. 24. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hál' Istennek én nem voltam ilyen helyzetben, de kivülállóként láttam olyan barátnőmet aki ezt átélte. Tényleg menekülni kell az ilyentől, az régen rossz ha valaki kontroll alatt tart és gyomorgörcsöd van hogy nehogy megint elkezdjen ,,hisztizni ''. Nem társnak való az ilyen! Egyik barátnőmnek iszonyú féltékeny volt a pasija, megtiltotta neki a sminket, hogy szoknyát hordjon, ilyesmik. Erre nyilván a srác csalta meg.:) Szerintem az ilyenek azért annyira féltékenyek,mert magukból indulnak ki, hogy ők is képesek lennének félrelépni, ezért feltételezik hogy a párjuk is. Azt viszont már nem viseli el az egójuk.

Könyörgöm, hagyd ott a francba, bár az ilyen emberek nagy manipulátorok és valószínűleg be fogod kajálni a szövegét, úgyis kimagyaráz mindent.:/ Pedig megérdemelsz egy olyan párt akivel harmonikus a kapcsolat,nem olyat akitől gyomorideged lesz.

20L

2023. jún. 25. 02:15
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
elhagyod mielőtt. készülj fel rá, hogy zaklatni fog.
2023. jún. 25. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!