Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a baj velem? A terhesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? A terhesség az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kissé személyes és talán furcsa kérdésem lesz. Nők és lányok válaszát várom.

14hetes terhes vagyok és körülbelül ennyi ideje vettem észre magamon,hogy nagyon nagy hülyeségek járnak a fejemben. A párom csodálatos. Nagyon szeretem és tényleg nem tudom miért van az,hogy sokszor elképzelem,hogy mással milyen lenne a kapcsolat vagy akár a sex. Pedig minden jól működött és működik köztünk a párommal. Nem akarok ilyenekre gondolni. Olyan rossz érzés. Szörnyű bűntudat gyötör ezek után a gondolatom után,vagy akár mikor más emberek ugranak be a fejembe,mikor a párommal vagyok. Elmondtam neki is, hogy vannak ilyenek,de szegény ő sem érti. Nem akarom megbántani őt ezekkel. Mert nem érdemli meg. De nekem is borzalmas. Gondolkodtam,hogy a hormonjaim miatt van,vagy akár a terhesség hozza ezt ki belőlem. Ilyen kényszer gondolatok. Lehet elmegyek vele psychológushoz,de nem tudom,hogy tudna-e segíteni. Szörnyű embernek érzem magam. Először is a szerelmünk gyümölcsét várjuk a szerelmemmel,másodszor utálom,hogy nem tudom irányítani az elmém,a gondolataim.

Van,aki tapasztalt hasonlót? Tudnátok valami tanácsot adni?

Normális válaszokat várok,és nem olyanokat,hogy "r*banc vagy" stb...

2023. jún. 23. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek a hormonok és amolyan "pánik" a terhesség, a más életed miatt amivel jár egy gyermek! Lehet mélyen legbelül úgy érzed, hogy nem vagy kész az anyaságra hiába imádod már most, talán attól félsz, hogy a párod nem támogat, akár úgy érzed, hogy az életednek annyi, mert más pasas már nem jöhet szóba.Pszichológus segíthet, nem ismerlek, nem ismerem a háttered, de bűntudatot nem kéne érezni, mert nem viszed véghez!
2023. jún. 23. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanennyi idős vagyok ❤

Nekem meg az exeim jutnak mostanaban eszembe, pedig jó ideje nem gondoltam rájuk. Engem is zavar, de nem tudok vele mit kezdeni. Biztos hogy soha egyikkel se jönnék ujra össze.

A hormonok ilyenkor tudnak fura dolgokat produkálni. #1 jól irta, lehet még nagyon fiatal vagy, es egy tudat alatti félelem hogy nem lesz többé lehetőséged se mással. Ezt neked kell tudnod. De inkabb ne is foglalkozz ezzel, amint elkezded érezni picurt, semmi másra nem fogsz gondolni :)

2023. jún. 23. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért csak a párod? Nem a férjed ?
2023. jún. 23. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: a párom nagyon megértő és odafigyelő. Éppen ezért érzem rosszul magam. Mert nem érdemli meg ezt. Csak reménykedni tudok benne,hogy elmúlik. De köszönöm a biztató szavakat
2023. jún. 23. 19:54
 5/7 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak: Boldog babavárást neked ❤️

Köszönöm a biztatást neked is.

2023. jún. 23. 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:

3.válaszolónak:

Még nem a férjem,de nemsokára az lesz :)

2023. jún. 23. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Lehet tenyleg ilyen felelem lehet benned, amit fentebb is irtak. En is babat varok, de en mar ugy vagyok a ferjemmel, hogy orulok, hogy ot megtalaltam, mert korábban voltak rossz tapasztalataim a ferfiakkal es nem akarnek mast keresni. Otthon vagy mar vagy dolgozol? Lehet erdemes lenne lefoglalnod magad valamivel.
2023. jún. 24. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!