Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit üzennél annak, aki attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit üzennél annak, aki attól fél hogy sose fog maga mellé embert találni?

Figyelt kérdés

Csak egy kapcsolatom volt, és jó sok pofára esésem, “majdnem kapcsolatok”. 22 vagyok, úgy érzem elmegy az időm…és ha most ez van, sok éve, akkor ez változatlan marad. Nem sok különbséget látok a 18 éves korom körüli és a mostani kapcsolataim közül, csak annyi hogy volt egy 1,5 éves kapcsolatom.

Lesz olyan akibe szerelmes leszek? És viszonzott lesz?

2023. jún. 20. 08:33
1 2
 1/19 anonim válasza:
89%
Természetesen lesz, huszonkét évesen még ne aggódj.
2023. jún. 20. 08:36
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
ne adjon fel!
2023. jún. 20. 09:07
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Azt, hogy ne egy létező vagy nemlétező kapcsolattól tegye függővé a boldogságát. Élje az életét, tanuljon, szórakozzon, járjon társaságba, és majd jön, ha jönnie kell.
2023. jún. 20. 09:11
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

Hogy az a biztos az életben, amit te tudsz magadnak nyújtani és tanulj meg úgy élni, hogy ne azért legyél másokkal, mert szükséged van rájuk hanem mert egymással szeretnétek lenni.

Sokkal egészségesebb és érettebb az a szerelem, amit nem azért választasz, hogy a saját életedből menekülj.

2023. jún. 20. 09:16
 5/19 anonim ***** válasza:
26%
Jó neked. Nézd meg a sok savanyú 30-ast .
2023. jún. 20. 09:27
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
A szerelem az nem jar mindenkinek , ahogyan a loto fonyeremenyt sem viheti el mindenki . Sok dolog tenyleg csak a veletlen miatt tortenik meg aminek van egy termeszetes erzese igy megszebbe teszi a dolgot . A szerelem olyan mint egy új élet születése .
2023. jún. 20. 10:13
 7/19 anonim ***** válasza:
25%
Lotto*
2023. jún. 20. 10:14
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

22 eves vagy, lesz mèg annyi kapcsolatod, hogy ha majd megallsz, es visszagondolsz az exekre, hirtelen a számukat se fogod tudni.

Ezeket talan mindet szerelemnek fogod erezni, később jössz ra, hogy jo ha 1 vagy 2 volt igazabol az.

22 évesen nekem is még csak a masodik barátom volt, meg egy kalandom (az egyik baratommal nem is volt szex), aztan kb 33 eves koromra ez a szam felment 16ra. Hat a fele is elég lett volna. De mar csak mosolygok a 22 eves kori "kislány" önmagamon.

Lényeg hogy ne erőltesd a kapcsolatot, a szerelmet meg főleg ne, majd minden jön magatól. Járj tarsasagba, légy nyitott, laza, barátságos, aztan majd jön aminek jönnie kell.

Addig meg plusz jo tanacs hogy hasznald ki amég szabad vagy, mert egy kapcsolatban joval kevesebb idő jut magadra, a hobbidra, a barátaidra.

2 gyerek mellett vissza fogod még sirni a gondtalan szingli életet, ebben biztos lehetsz

2023. jún. 20. 12:14
 9/19 anonim ***** válasza:
70%

Valami biztatót illene, ahogy itt többen tették, de a saját esetemből kiindulva nem tudnék őszintén.

Én is ezt éreztem. Ugyanúgy tizenévesen is. Most már 30+ vagyok, nő, akinek elvileg könnyebb, de semmivel sem lett jobb a helyzet. Szerelem, pláne viszonzott? Ugyan... Még a kölcsönös vonzalom, működő kémia sem jön össze.

A szerencsésebbeknek persze jön magától, természetesen, könnyedén. Engem is próbáltak ezzel biztatni anno. Persze, hisz olyan jól hangzik. Csak amikor betöltöd a 25-öt, aztán a 30-at, az kegyetlen... Már jó ideje nem etetnek ilyen bullshitekkel, mondjuk nem is bánom. Senki számára nem kérdés már, ami számomra 15+ éve is sejthető volt, hogy nekem ehhez kb. csoda kellene, mert amúgy esélytelen.

2023. jún. 20. 13:05
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt üzenném, hogy csak akkor fogsz találni, ha abbahagyod a félelmed, és nem is gondolsz rá, akkor majd jön, észre sem veszed, de ott lesz.
2023. jún. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!