Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Hogy van ez? Értitek?
Már 3 hónapja hogy kidobott a nő akit nagyon szerettem, szeretem.
Nagyon sokat gondolok rá sokszor eszembe jut sajnos.
Igazából egy mondat és ugranék ha ő is békülni akarna.
De közben van egy másik nő akivel csak szexelni járunk össze.
De ha valakit szeretek miért vagyok képes erre?
De úgy érzem hogy nekem ő a mindenem.
Hogy csak ő kell. :(
Én sem értem
Azert érzed csak azt mert nem vele vagy.
Volt pwsim kb ugyanez mig ott voltam nem volt hősszerelmes bezzeg amikor kidobtam 3 éve utánam sír es csettintésekre ugrik mert hát most meg hősszerelmes.
De ha kicsit is beadom a derekam egyből nyeregben kezdi érezni magát és szépen vissza is változik.
Vannak pasik akiknek az a nagy ő meg az igazi akit caak online nézhet esetleg és álomkéoeket ilkuziokat kergetnek csak de ha ott van meg átmennek unottba is meg minden másba.
Van aki 40 felett se jön rá arra hogy nem egy kép meg az elérhetetlen a szerelem hanem aki melletted van.
Sokan igy halnak meg is ilkuziokat kergetve.
Lehet,a szerelembe vagy szerelmes.Mert arany barátom,aki szerelmes valakibe,állításod szerint ennyire - akkor az nem kufircol mással,egy pótmegoldásnak használva / kihasználva.
Még annyit, ha valakit kidobnak, akkor saját magát köpné szembe,ha ugrana a kidobó egy szavára.
Tudom és értem.
De nekem ezt mondja a szívem hiába mást az agyam. :(
Nem tudom mi van velem....
Lehet hogy nem tudom igazad van az is lehet.
De úgy érzem nekem ő a másik felem.
Vele vagyok teljes.
Lol, inkább menj kezeltetni magad.
Hogy lehetne a másik feled, hogyha másokat kamatyolsz? :D
Ha az lenne, akkor csakis őt kamatyolnád, lennél párkapcsolatban.
Miert akarod magadnak bemagyarazni, hogy szerelmes vagy, tudod? Azért, mert a tudatalattid nem viseli el azt a tényt, hogy jelenleg (vagy soha) képtelen vagy szerelemre és ezért szepited az egészet. :D
Szinte biztos, hogy infantilis vagy, de benne van a pakliban, hogy valamiféle (kötődési) zavar áll fenn, úgyhogy nem ártana kibogozni szakember által, hogy mi áll mögötte.
Hogy lennék képtelen a szerelemre?
Azok voltunk sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!