Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mondjam el neki, hogy én is többet érzek mint barátság?
Még lehet alszok rá egyet...
Viszont van egy bökkenő, azt elfelejtettem leírni, hogy nem sokára elköltözik Budapestre egyetem miatt és akkor 200km-re lesz tőlem :(
Nem tettem meg azóta is bánom egy kicsit. Viszont a kiegészítés miatt tényleg fontold meg. Sok kisvárosi/falusi lány élt egy tiszta és őszintének látszó kaocsolatban. Szinte ez volt a séma. Lány jól tanúlt felvették az egyetemre a pasi ügyes talpraesett volt de nem az a könyvmoly tipus "otthon" maradt. Egyetem előtti nyáron eljegyzés fiú a lány szüleivel jóban van.... Lány kicsit szigorúbban volt fogva otthon ba meg a jegyese első vagy második pasi akivel lefeküdt. Lány felkerűl Miskolcra Szegedre Debrecenbe Pestre vagy Győrbe....olyan élet van ott ami számára új és izgalmas. A 18-19 éves érett nő újból kislány lesz. Jó poén az új barátnőkkel bulizni szeptemberben első hét után rájön lehet itt bulizni is. Persze ő komoly menyasszony...de a csajok nem hagyják ráveszik menjen ki velük csak egy koktélra.
Indul a hazudgálás este 10-11 pizsamábsn elköszön a pasijától a pasi is alszik másnap reggel 6-8 kor már munka. Aztán a kicsit merészebb ruhában amit sose fog hazavinni elindul a csajokkal kicsit iszogatni gyűrü az ujján. Pasik mint a legyek rárepűlnek az új húsra persze ők csak barátkozni akarnak. Némelyiknek a tíltott hús kihívás. A lány hazamegy eljátsza a jó lányt. Aztán a pasi meglepi a lányt de ő lepődik meg. Sajnos koliban láttam pár ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!