Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyikkel lenne jobban kedvetek ágyba bújni?
Ez a kérdés ihlette azt, amiről írni szeretnék: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Nézzük, itt mennyire számít a külső?
Szép férfi, viszont kicsi a pénisze, átlagos vagy átlag alatti, nem olyan vastag.
Vagy nem annyira helyes férfi, viszont nagy a pénisze és vastag is, átlag feletti méret. (17-18 vagy felette)
Nem a faszt kívánom meg, hanem az embert. Mire eljutunk oda, addigra úgyis fel vagyok izgulva annyira, hogy ha nem csinál valamit rettenetesen szarul és hagy időt nekem, el tudok élvezni.
Ha csak a farkat kellene értékelnem valakin, akkor bocsi, de egy dildó legalább nem ejt teherbe.
Kis termetű no vagyok, nekem nem kenyelmes egy 17-18 cm penisz. Nekem az átlagos méret tökéletes, eddig csak ilyennel volt orgazmusom is.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!