Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni ha túl féltéke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha túl féltékeny a pasi és korlátoz?

Figyelt kérdés

2023. jún. 10. 10:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%
Én csak azt nem értem, hogy lehetnek olyan nők, akik azon gondolkodnak mit lehetne tenni mert túlzóan féltékeny a pasi, és közben nem veszik észre, hogy mennyire korlátozzák őket és uralkodnak felettük, és nem bszták már régi ki a pitsába a pasit, hanem kérdezgetnek, hogy mit tegyenek, normális-e ez. Nem, rohadtul nem normális.
2023. jún. 10. 12:29
 22/36 anonim ***** válasza:
90%
Mint a macskát sz@rni!
2023. jún. 10. 12:30
 23/36 anonim ***** válasza:
90%
Azonnal befejezni és lezárni a kapcsolatot.
2023. jún. 10. 13:14
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
21: ezek olyan nők, akiket behülyítettek és uralmuk alá vontak az ilyen gyökerek, mint a kérdező pasija. Ez általában úgy történik meg, hogy a szerencsétlen észre sem veszi. Ez már egy pozitív dolog, hogy észreveszi a kérdező is, hogy valami nem oké. És kell nekik a megerősítés, hogy tényleg nem az és kell nekik a lendület, hogy lépni merjenek. Ilyen dolgokat általában a környezetük sem vesz észre mert a férfiak ezt nagyon jól leplezik a külvilág felé.
2023. jún. 10. 13:16
 25/36 anonim ***** válasza:
15%
Mindketten egyformán orvoshoz valóak vagytok. Én is sokat aggódtam a barátnőm miatt, mert sok fiú barátja volt, és nála 20 évvel idősebbek is, akikkel ölelés és puszi volt. Én dobtam ki, mert belefáradtam az aggódásba, féltésbe, és több, mint 10 éve nincsen senkim, és így vagyok boldog. Fárasztanak az emberek, még haverokkal sem szoktam eljárni, rengeteg mindent lehet egyedül csinálni, ami szórakoztat. Ha nem találok intelligens nőt, akkor nem kell senki. Intelligens meg nem engem fog választani, hanem akivel utazgathat, meg ugródeszkának használhatja, hogy a baráti társaságából horgásszon következő pasit.
2023. jún. 17. 05:39
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező mégis miért lenne orvoshoz való?? Egyedül a csávója való oda, igazi elmebeteg. Ne sminkeljen, ne posztoljon, mert az szűzkrvás, első gondolata, ha késik a menzesze a kérdezőnek, h tuti nem az övé, biztos nem is volt szűz, plusz a háta mögött valahogy megszerezte az insta meg FB jelszavait, gondolom h tudja csekkolni kikkel beszélget.. A kérdező annyiban hülye, hogy nem bszta már rég ki, mint macskát szarni ezt a gyökeret.
2023. jún. 17. 09:54
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha tied a lakás, dobd ki, ha az övé, költözz el. A féltékeny hapsi hosszú távon nem kibírható. (De a féltékeny nőtől is menekülni kell.) A féltékenység normális egy szintig. De aki ezt nem tudja kordában tartani magában, az veszélyes, attól menekülj!
2023. jún. 17. 22:01
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
A féltékeny partner nem alkalmas normális kapcsolatra! - ezt nagyon jegyezd meg!
2023. jún. 17. 22:28
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik nem járnak edzésre, mert mondjuk az informatika köti le őket. Az ilyeneknek bármennyi pénzük és szabadidejük is van, mindig féletni fogják a nőjüket egy váratlanul felbukkanó testépítőtől, aki végzettségek nélkül is vezető, hatalmas az önbizalma, a semmire alapozza az életét, és szexuálisan csúcsteljesítményű, nem vonatkoznak rá szabályok, törvények stb. Elviszi tőled, és kárbaveszett az életed és a munkásságod. Ez mindennapos. Nem olyan nagy gáz, ha bontunk egy kapcsolatot, úgy is túl sokan vagyunk, és egyre értéktelenebbek az emberek. Nem muszáj mindig csak szaporodni, inkább legyél híres, és rugd ki azt, aki visszafog. Hagyd ott a p-csába.
2023. jún. 17. 23:39
 30/36 osci2222 válasza:
100%
csávó nem százas.... sose lesz nyugtod mellette...addig lépj míg nem késő
2023. jún. 18. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!