Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!inkább legyen féltékeny a pasi vagy inkább ne?
Legyen rám büszke, védelmezzen, féltsen normális mértékben, de féltékeny ne legyen.
N35
Szerintem ez ennyire nem fekete vagy fehér....
Exem féltékeny volt. Ha valaki írt egyből kérdezte ki az. Elvette a telefonom, átnézte, ha elmentem valakivel valahova inkább elvitt, hogs megbizonyosodjon oda megyek. Ha ránéztem valakire/rám neztek, minden hátsó szándék nélkül, már plafonon volt, mert ez már flört 🤦♀️
Kiakasztó volt.
Férjem meg a másik véglet. Semmi féltékenység nincs benne. Miltkor pl egy haverja ittasan nekemesett, "véletlen" megmarkolta a melleim. Én kiakadtam, elküldtem az anyjába, férjemnek annyi volt a reakciója, tetszel neki....
Ez meg már a másik véglet
Szerintem kell egy egészséges féltekenység. Ami nem nyomasztó, de azért ott van.
"Miltkor pl egy haverja ittasan nekemesett, "véletlen" megmarkolta a melleim. Én kiakadtam, elküldtem az anyjába, férjemnek annyi volt a reakciója, tetszel neki...."
🤦♀️ nem arra van szükséged, hogy féltékeny legyen, maximum arra, hogy álljon melléd, szükség esetén keljen védelmedre, ha valaki inzultál. Azt akarod, hogy ő úgy érezze neked tetszett a taperolás és kikezdenél a részeg disznóval? Csak mert a féltékenység ezt jelentené.
A féltékenység soha, senkinek nem kell és tinikor után állati ciki ezzel játszmázni. (Akkor is, csak akkor még nem éreztük annak 😅).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!