Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem ra hogy kezdemenyezzen?
Figyelt kérdés
Szoval osztalytarsak vagyunk az illetovel es en ugy vettem eszre ,hogy szerintem bejovok neki, viszont a suliban nem tudunk olyan sokat beszelni, viszont en szivesen megismernem jobban. Szerintetek hogy tudnam ravenni, hogy kezdemenyezzen?2023. jún. 7. 20:01
1/11 Ghgj válasza:
Sehogy, tanulj türelmet, te kis mohó.
2/11 A kérdező kommentje:
En turelmes vagyok, viszont nem haladunk egyrol a kettore es zavar, hogy valoszinuleg ebbol nem lesz tobb:/
2023. jún. 7. 20:11
3/11 Ghgj válasza:
Akkor fogadd el, tőle ennyire számíthatsz. Ha akarna, lépne, 100%.
4/11 A kérdező kommentje:
Lehet csak fel a visszautasitastol, azert nem lep. Na mindegy ,lehet tenyleg el kell figadnom, hogy ez ennyi
2023. jún. 7. 20:35
6/11 anonim válasza:
Hívd el te!
Az még nem kezdeményezés, barátok vagytok.
7/11 anonim válasza:
Úgyis vége a tanévnek, kérdezd meg, tartjátok-e a nyáron is a kapcsolatot!
9/11 A kérdező kommentje:
Hat azert az tulzas, hogy baratok vagyunk, inkabb o probal beszelgeteseket kezdemenyezni, de sajnos en is eleg zarkozott vagyok,gondolom ezert nem is tudott annyira kozel kerulni hozzam, szoval azert nem mernek kezdemenyezni, elegge felel a pofara esestol:/
2023. jún. 8. 04:56
10/11 anonim válasza:
Mért, mi történhet?
- Pali, cserélünk mailcímet, hogy nyáron is tudjunk beszélgetni?
- Nem, bocsi, én inkább majd csak a szünet után szeretnék újra beszélni.
Ez gáz neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!