Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondta a barátod, hogy hiányzol neki, meg hogy szeret?
Szerintem ez személy és helyzetfüggő.
Van aki nem tudja kimomdani (még), de kifejezi, van akinek mindkettő megy, van aki csak mondja, de a tettek másról tanúskodnak. De hogyha még 3 hónap után se mondja, akkor ez veszett ügy (szerény véleményem szerint).
#2:
Személy szerint... Direkt oda van írva. Egyébként meg ne légy oly biztos abban, hogy együtt öregedtek meg... Csak szólok.
#3 miért is kellene előbb mondani? miért kellene alapból mondani?
#4 Te se legyél olyan biztos benne, hogy mi nem együtt öregszünk meg.
Tudom sokan nekem fognak esni, merthogy itt mindenkinek a szerelem kialakulásához évek kellenek, de az én barátom 2 hét után már mondta, hogy szeret és én is visszamondtam neki. A hiányzolt azt szerintem egy hét után. Ez a szerelem, az a rózsaszín érzés, tudjátok, nem az, amikor meghalnál a másikért, az később jön, de két három hét után már szerintem érezheted :) Már eltelt azóta másfél év és csak jobban szeretjük egymást :)
Még tini koromban a tini exeim mondták ilyen 1-2 nap után is, na az mondjuk fura :D Persze abban a korban oké.
De olyan is volt, aki két hónap után sem mondta, ő mint kiderült nem is szeretett, csak azért volt velem, hogy túllépjen az exén. Na őt viszont tényleg szerette. Meg dugta is mellettem de az már más kérdés :D
1 hét után mondta, és aztán én is neki. Nálunk gyorsabban jött minden mint a legtöbb kapcsolatban amiről pl itt gyakorin olvasok sokszor.
Netes társkeresőn ismerkedtünk meg. 18 nap üzenetváltás után az első randink olyan volt, mintha legalább a 10. Lenne, sokmindent tudtunk már egymásról, és így is 12 órát töltöttünk együtt, rengeteget beszélgetve, nevetve, csókolózva, kézenfogva sétálva:).
3 hónap se kellett és megkérte a kezem, 1 éves kapcsolatban összeköltöztünk, fél évre rá össze is házasodtunk. Most ünnepeltük a 13. évfordulónkat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!