Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után mondta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mondta a barátod, hogy hiányzol neki, meg hogy szeret?

Figyelt kérdés

2023. jún. 5. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez személy és helyzetfüggő.

Van aki nem tudja kimomdani (még), de kifejezi, van akinek mindkettő megy, van aki csak mondja, de a tettek másról tanúskodnak. De hogyha még 3 hónap után se mondja, akkor ez veszett ügy (szerény véleményem szerint).

2023. jún. 5. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
1 év után mondtam. 5 éve vagyunk ebből, ebből utóbbi 2 év már házasság. Ennyire "veszett ügy" ahogy ki mikor és mit mond.
2023. jún. 5. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 és miért csak akkor mondtad? Addig nem érezted? Vagy nehezen fejezed ki szavakkal az érzéseidet?
2023. jún. 5. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

#2:

Személy szerint... Direkt oda van írva. Egyébként meg ne légy oly biztos abban, hogy együtt öregedtek meg... Csak szólok.

2023. jún. 5. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

#3 miért is kellene előbb mondani? miért kellene alapból mondani?

#4 Te se legyél olyan biztos benne, hogy mi nem együtt öregszünk meg.

2023. jún. 5. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hiányzok már 2-3 hét után, azt, hogy szeret 2 hónap után.
2023. jún. 5. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudom sokan nekem fognak esni, merthogy itt mindenkinek a szerelem kialakulásához évek kellenek, de az én barátom 2 hét után már mondta, hogy szeret és én is visszamondtam neki. A hiányzolt azt szerintem egy hét után. Ez a szerelem, az a rózsaszín érzés, tudjátok, nem az, amikor meghalnál a másikért, az később jön, de két három hét után már szerintem érezheted :) Már eltelt azóta másfél év és csak jobban szeretjük egymást :)

Még tini koromban a tini exeim mondták ilyen 1-2 nap után is, na az mondjuk fura :D Persze abban a korban oké.

De olyan is volt, aki két hónap után sem mondta, ő mint kiderült nem is szeretett, csak azért volt velem, hogy túllépjen az exén. Na őt viszont tényleg szerette. Meg dugta is mellettem de az már más kérdés :D

2023. jún. 6. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1 hét után mondta, és aztán én is neki. Nálunk gyorsabban jött minden mint a legtöbb kapcsolatban amiről pl itt gyakorin olvasok sokszor.

Netes társkeresőn ismerkedtünk meg. 18 nap üzenetváltás után az első randink olyan volt, mintha legalább a 10. Lenne, sokmindent tudtunk már egymásról, és így is 12 órát töltöttünk együtt, rengeteget beszélgetve, nevetve, csókolózva, kézenfogva sétálva:).

3 hónap se kellett és megkérte a kezem, 1 éves kapcsolatban összeköltöztünk, fél évre rá össze is házasodtunk. Most ünnepeltük a 13. évfordulónkat:)

2023. jún. 8. 00:20
 9/9 gergelice16 ***** válasza:
100%
Én egy héttel a kapcsolatunk kezdete után mondtam a mostani feleségemnek. Bár előtte egy évig barátok voltunk, szóval volt idő, hogy ez kialakuljon. Viszont a feleségem előtt egyik barátnőmnek sem voltam képes kimondani, hogy szeretem, amihez talán az is hozzájárult, hogy mi családban sosem mondtuk egymásnak, bár enélkül is tudtuk, hogy szeretjük egymást.
2023. aug. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!