Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/5 A kérdező kommentje:
Van egy férfi akivel hónapokig együtt dolgoztam, 3 éve ismerem ebből fél évig egy munkahelyen voltunk. Mára már nincs a cégnél, de munkából haza felé tartva, kitérőt tesz és 10 percre meglátogat, de ha ez mégsem, akkor úton haza mindig felhív. Most csak hiányzom neki, vagy nem is tudom mire gondoljak? Merjek e gondolni bármit is?
2021. júl. 23. 22:48
2/5 anonim válasza:
Nem túl hihető sztori, de beszéld meg vele mit akar. 3 év alatt csak szóltál hozzá, ha már a lakásodba engeded, nem?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem a lakásomban találkozunk. Kávézóban
2021. júl. 23. 22:58
4/5 anonim válasza:
3-as Ez részletkérdés, találkoztok.
Miért nem mered megkérdezni, ha számodra nem egyértelmű?
5/5 A kérdező kommentje:
Ehhez sajnos bátortalan vagyok, mert félek hogy csalódnék, bár a minap azt hiszem féltékeny lehetett. Rámírt egy volt osztálytársam még álltalánosból. Épp kávéztunk, amikor jött az üzenet egy szívecskével. Persze ebben semmi rossz nincs, de állítása szerint neki ez mégis rossz érzés volt hogy szívecskét kaptam. Elmagyaráztam neki, hogy ő egy gyerekori osztálytársam akivel anno jóban voltunk, de semmi nem volt, nem történt köztünk. Így aztán megnyugodott.
2021. júl. 25. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!