Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek azért, hogy a kapcsolatotok jó legyen?
Jól kommunikálok (elmondom ha bajom van és nem kiabálok stb), figyelmes vagyok, megbeszélem a fontos terveket a párommal, kikérem a véleményét. Nem rajta vezetem le a feszültséget. Tudtára adom, hogy szeretem (szavakkal, tettekkel, érintéssel stb, szeretetnyelveinknek megfelelően), kifejezem, hogy vonz és ezeket soha nem teszem megkérdőjelezhetővé. Nyíltan kommunikálok a szexről és tulajdonképpen mindenről.
Kezdeményezek programot és szexet is, fizetek is (igyekszem fele-fele arányban nagyjából, én vagyok a nő)
Kijövök a barátaival, családjával.
Mindig ott vagyok mellette, támogatom stb.
Emellett hagyom élni. Nagyon alap szerintem, mások szerint nem, de bízom annyira a páromban, hogy "elengedjem" több napos bulikra is.
Ilyesmik.
Kommunikálok más szimpatikus férfiakkal és nőkkel, hogy amikor meghalnék a stressztől, ne rajta vezessem le hanem máshonnan is legyen energiám. Emellett ha megoldhatatlan kérdés van, beveszem a leszarom tablettát, és röhögök az egészen hogy hogy lehet ilyen pancser az élet hogy ezt teszi velünk. Nem őt stresszelem.
Igyekszem kifejezni ha szeretem de ez nehezen megy néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!