Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan 20-as éveiben járó nő, akit valóban vonz egy 50 év körüli gazdag férfi? Azt megértem, ha csak a férfi pénze miatt vannak együtt. De mi a helyzet az igaz szerelemmel?
Van pár ilyen, de ritka.
Van egy ismerősöm, 62 éves és egy 21 éves csaj van rákattanva pl.
12.
Halljuk az indokaidat, hogy miért is mondod ezt. Mert ez így nem több egy mezei fújolásnál.
Szerintem letezik igaz szerelem, csak nem tart orokke. Mivel ugye biologiai folyamat ami max 3 ev utan mar gyengul, majd atmegy szeretette. Leginkabb kozepsulis korban letezik feltetel nelkuli szerelem, amikor meg nem kell pl a nonek se anyagiakon filoznia.
Aztan idosebb korba, 25-30 mar sajnos jonnek az erdekek. Prioritas szerint valasztanak a nok, kizarjak azt a csoportot akinek pl nincs ingatlanja, nem ugy keres ahogy elvarja. Abban igazat adok amugy hogy sajnos mar tobb kapcsolat lesz erdek. De az, hogy egyaltalan nincs igaz szerelem ezt cafolom
14.
Nem tűnik fel a mondandódban az az összefüggés, hogy fiatalon létezik inkább, az amiatt van, mert akkor az ember még naiv, ostoba zöldfülű...?
16.
Inkább csak maga a tény, hogy a hormonok akkor hágnak a tetőfokra és az minden élmény az első, így könnyű szerelemnek titulálni egy spontán gerjedelmet vagy igazából bármit.
8: Sosem gondoltam magamra úgy, hogy valamiféle üdítő kivétel lennék, teljesen átlagosnak tartom a kapcsolatomat. Amiben az általad felsorol semelyik érdek nem játszik, csupán önmagáért kedveljük és szeretjük egymást a párommal. Márpedig amint mondtam átlag pár vagyunk, szóval az ilyesmi egyáltalán nem lehet ritka dolog.
(36/F)
18.
Ha kellően megkapargathatnánk a dolgot, hamar kiderülne, hogy maximum részben igaz az állításod, kicsit mint a Mátyás-mondakörben az "Ellopták az aranyszőrű bárányt" állítás, ami abban az értelmezésben igaz, ahogy a pásztor előadja. Még azt is elhiszem, te magad hiszel ebben az eszményben, amit felvázolsz. Valószínűleg az érdek a másik félnél van, amit stratégiai okokból nem fog neked elárulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!