Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért zavarja a pasimat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a pasimat ha más férfiak is megnéznek?

Figyelt kérdés
folyamatosan piszkál érte volt hogy meg is ütött hisztis stb de ő azt mondja magáról nem féltékeny típus.kurvának nevezett a közösségi oldalamon változtattam de máson nem fogok

2023. jún. 4. 08:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

a, Neked miért kell annyira, hogy megnézzenek?

b, Miért vagy olyannal, aki megütött?

c, Így látatlanban nem tudjuk, hogy tényleg a segged, csöcsöd rakod ki, vagy csak ő reagálja túl az egészet

2023. jún. 4. 08:23
 2/12 A kérdező kommentje:
1. csak random képeket tettem ki .nem járok nagyon olyan ruhába amiben ki teszem a mellem néha csak.
2023. jún. 4. 08:28
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Várhatóan kevés az önbizalma és azt hiszi, hogy elhagyod.

Személy szerint én bóknak venném ha megnézik a barátnőmet.

2023. jún. 4. 08:41
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Megütött, lek.rváz és te ennek ellenére vele vagy? Egyébként meg 3-assal értek egyet, nem inkább büszkének kellene lennie, hogy szépnek tartanak mások is? Egy férfi inkább úgy gondolja ilyenkor, hogy "oké, ti csak legeltetitek rajta a szemeteket, de én bújok össze vele éjszaka". Vagy valami hasonló
2023. jún. 4. 08:51
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok, ikyet tudtal kikukázni?

Egyik nap majd felholtra ver, hajra

2023. jún. 4. 09:02
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

Azért zavarja, mert komplexusos, de te is az vagy, vagy egyszerűen nincs valami rendben fejben veled, hogy ez érdekel miközben más nő már rég kirakta volna, mint a cicát kakilni.

Leqrvázott, megütött, megalázott, parancsolgat, nem vagytok egyenrangúak. Téged ez egy kicsit se zavar?

Nem azért féltékeny, mert szerelmes, azt még véletlenül se gondold, hogy azzal, hogy utasításokat ad, lehord, vagy megver azzal fejezi ki, hogy szerelmes/szeret!!!

Csak birtokolni akar, csak egy tárgy vagy számára.

Még ma hagyd el és ha könyörögne, zaklatni kezdene jelentsd fel!!!

Ha ezt nem teszed meg egyre többször fog megverni, akár bezár egy szobába. Vagy megöl, tehát ne várj míg arra, vagy erre kerülne sor mindenféleképpen!!!

2023. jún. 4. 09:20
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem szakíts vele mindenképpen! Ha nem kezel egyenrangú félként, ott már komolyabb bajok is lehetnek később!
2023. jún. 4. 09:33
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Itt a pasid, hogy lepontozza a válaszainkat?
2023. jún. 4. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos meg van az oka kérdező, amiért magadtól nem érezted, hogy szakítani kéne a pároddal. De ez tényleg nem normális, és nagyon elfajulhatnak a dolgok, ha nem zárod le hamar vele a dolgokat.

Én még azt tanácsolnám neked, hogy ha úgy érzed keress fel egy pszichológust. Nem kell megijedni tőle, csak átbeszélnétek, hogy hogy kerültél egy ilyen kapcsolatba, mi lehet ennek a háttere. Hogy ez ne forduljon elő többször, mert sajnos ha nem próbálsz dolgozni magadon, akkor nagy az esélye, hogy legközelebb is hasonló partnert találsz magadnak.

Úgyhogy hajrá, csak keményen!

2023. jún. 4. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Érkezett olyan válasz a számodra Kérdező, amelyet meg is tudnál fogadni? Melyikkel tudnál azonosulni?
2023. jún. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!