Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működhet?
Van lassan 6 hónapos párkapcsolatom. Mindennap együtt vagyunk. Én 29 éves nő,ő 20 éves fiú. Ennek ellenére egész jól megértjük egymást. Jól elvagyunk. Viszont most felbukkant egy lány. Vele egy korú. Pár napja beszélgetnek. Facen is meg néha személyesen is pár percet mert arra viszi az útja melóba. Azt mondja engem szeret és nem.kell aggodnom. Szeretne barátokat szerezni. Viszont én alap járaton bizalmatlan ember vagyok. Én kértem hogy ne beszéljen vele,de ez túl nagy kérés neki. Meg megszabni se akarnám kivel beszéljen. Viszont én ezt hosszú távon nem tudom elviselni. Főleg hogy vannak rossz tapasztalataim is.
Kérdésem hogy aki volt akkor kor különbséggel mennyire működött nekik?
Másik hogy vajon kell e aggodnom. Alap járaton amúgy néha túlságosan is őszinte ember
Èrettnek tűnik a korához képest.
Gondoltam adok ennek egy esélyt
Hat azert 30 evesen 20 evessel osszejonni?
20 evesen meg eretlenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!