Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érzéseim vannak egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzéseim vannak egy fiú iránt, de van barátom, és nem tudom, hogy a fiú szeretne-e tőlem valamit. Szerintetek mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Kb fél éve ismertem meg egy fiút, eleinte úgy gondoltam, hogy csak barátkozni akar. Nekem van barátom, de nem jó a kapcsolatunk, és a barátomat sem zavarná, ha más valakim lenne, mert a szüleivel konfliktusunk van, és ő a szülei mellé akar állni, ezért fel van készülve rá, hogy véget fog érni a kapcsolatunk. A barátom tud erről a fiúról is, és meg tudtam vele beszélni. A fiúnak próbáltam jelezni, hogy az én kapcsolatom nem jó, és véget fog érni, ennek ellenére nem tett lépést, csak hogy beszélgetünk, meg találkoztunk. Viszont olyanokat is mondott, hogy nagyon megkedvelt, és mindig várja, hogy írjak neki, és többször mondta, hogy aranyos vagyok. És hogy nagyon szomorú lenne, ha nem beszélnénk. Plusz mondta, hogy egyes dolgait a családján kívül, csak velem osztotta meg. Ő nagyon félénk típus, és én is. Szerintetek ez mit jelenthet? Akkor lehet, hogy tényleg csak barátkozni szeretne?

2023. jún. 3. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pofára fogsz esni. De nagyon.
2023. jún. 3. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, te irtad ki a hogyan ne legyek unszimpatikus kerdest is :-D miert nem szakitasz a baratoddal mar most, ha mar meg is beszeltetek? Mire varsz?
2023. jún. 3. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
hát elég qrva szánalmas hogy nemtudja tiszteletben tartani a kapcsolatottokat, a jelenlegi párod jogosan haragudott kettőtökre.
2023. jún. 3. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már bőven megcsalás ezen a szinten, már el is könyvelted hogy a pároddal szakítani fogtok meg javában másról fantáziálsz,miért nem dobtad azonnal a srácot? Ez olyan gerinctelen.
2023. jún. 25. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!