Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig csak akkor tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig csak akkor tudom lezarni a kapcsolatot valakivel, ha mar azt erzem hogy nem tisztel. Hogyan valtoztassak ezen?

Figyelt kérdés

Legyen szo baratsagrol vagy ferfirol..

Addig nem tudom elengedni oket, ameddig megadjak nekem a tisztelet de amint nem tisztelnek, kiabrandulok.

Hogyan valtoztassak ezen?

Idoben le akarom zarni a dolgokat, es nem akkor amikor mar egy kutyanak neznek..

Sajnos nagyon ragaszkodo tipus vagyok.

2023. jún. 2. 22:58
 1/9 A kérdező kommentje:
Barkin akin azt erzem hogy nem tisztel/semmibe vesz, azonnal abba hagyok mindent. De ameddig ez nem tortenik meg, nagyon sok mindent megbocsatok/elnezek mert nem tudok senkit elengedni aki kozel kerult hozzam
2023. jún. 2. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha tiszteletlen, akkor jól teszed, hogy szakítasz, de ha tisztel, szeret, akkor miért tennéd?
2023. jún. 2. 22:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert legbelul erzem, hogy nem kellene beszelnunk. Nem a szeretetrol van szo. Hanem az elengedesrol
2023. jún. 2. 23:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Volt olyan baratnom akivel 100x osszevesztunk de mindig kibekultunk, aztan az utolso kibekulesnel mar ereztem h semmibe nem nez, soha tobbe nem beszeltem vele
2023. jún. 2. 23:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy eljussak odaig hogy mar nem tisztelnek.
2023. jún. 2. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha látod, érzed, hogy semmi értelme szakíts, ha sok a vita és nincs változás, akkor is. Nem értem hol a gond. Nem kell újra & újra próbálkozni, ha nincs értelme és kész. 🤷‍♀️
2023. jún. 2. 23:09
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

"nagyon sok mindent megbocsatok/elnezek"

Ezt nem kéne csinálnod.

2023. jún. 2. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább azon gondolkozz, miért fullad ki minden ilyen kapcsolatod?
2023. jún. 3. 03:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én se birok szakitani így.

Nekem is kérdésem van hasonlorol.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

En megfogadtam hogy amikor a kapcsolatban már elkezdenek csúnyán beszélni velem, már erre az első redfalgra dobni fogom az illetőt es nem várom meg amig fokozatosan teszik rommá az egész kapcsolatot. Kétszer sem szakitottam az első redflagnál.

Most ismerkedem még. Kivancsi leszek magamra a kövi kapcsolatban.

2023. jún. 3. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!