Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szórakozik velem,miért nem hagy békén?
Figyelt kérdés
Barátságnak indult a dolog egy lánnyal. Sokáig el is voltunk,majd észrevétlen besuhant nálam az, hogy érezni kezdtem iránta. Ezt nem kommunikáltam felé. Nem is viselkedtem másképp. sokat voltunk együtt, néha már olyan fizikai kontaktus volt köztünk,mint egy szerelmes pár között. Talán ez is bejátszott, hogy felébredtek az érzéseim. Aztán minden megváltozott. Elkezdte a női hülyeségeket. Elkezdett játszani,tesztelgetni engem, hogy reagálok,ha más férfival van. Sehogyan sem reagáltam. Mindig máshogy viselkedik velem mostanában. Azt tudni kell, hogy van párja. Ezek tudatában döntöttem úgy, hogy elengedem. Nem tudok tovább belül szenvedni. Férfiként többször sírtam már emiatt. Amennyire csak tudom, mellőzöm. Próbálom kikerülni. Ezt észrevette,és igyekszik visszaférkőzni. Nem engedem természetesen. Néha finoman, néha durván leràzom elküldöm. De mégis újra és újra nekifut. Nem adja fel. Legutóbb kisminkelte magát,és megcsinálta a haját,és azt mondta, hogy a kedvemért. Mondtam neki, hogy ugyan miért kéne ezzel foglalkoznom, miért figyeljek fel rá,és vegyem észre? Annyit válaszolt, hogy "csak". Nekem ebből elegem van, sokszor űzi a taktikai játékait,de nem értem miért. Nem értem,miért nem száll le rólam,ha egyszer látja, hogy nem foglalkozom vele. El kell őt felejtenem. Miért velem játszik? Minden pasi arra vár, hogy a kegyeibe fogadja. Miért nem azokkal b@szakszik,és száll le rólam? Mit tegyek?2023. jún. 2. 21:17
1/9 anonim válasza:
Ha érzel iránta valamit akkor miért nem lépsz? Valószínűleg ezt várja, hogy csinálj valamit. Valószínűleg te is csak húzod az agyát mint most ő neked.
Ha már a barátságotok elött is volt pasia, akkor megvan rólad a véleményem.
2/9 anonim válasza:
Tiltás, törlés, korlátozás, ignorálás, ha nem zárod ki teljesen, nem fog menni.
3/9 anonim válasza:
"Elkezdte a női hülyeségeket."
Neked mennyi eszed van :D Bocs, de meg is érdemled a hülye kis csajt.
Amit ő csinál, az nem NŐI hülyeség, és a nők nevében kikérem magamnak. A pasik is ugyanúgy csinálják ezt a játszadozást, ha gyenge az önértékelésük és szükségük van visszajelzésekre.
Velem is játszott hasonlót egy pasi, de nem sokáig, mert kioffoltam a bánatba. Csak ez segít. Csak azzal lehet szórakozni, aki hagyja.
4/9 anonim válasza:
Egyetértek a 3-al, ez a fajta viselkedés férfiakra is jellemző! Amúgy meg le kéne tiltani és akár megfenyegetni, hogy ha nem száll le rólad elmondod a pasijának, aztán tuti nem mászkálna utánad.
5/9 A kérdező kommentje:
Rég törölt faceról az a poén....
2023. jún. 2. 23:09
6/9 A kérdező kommentje:
Személyesen csinálja nem neten
2023. jún. 2. 23:10
7/9 anonim válasza:
"ha nem száll le rólad elmondod a pasijának, aztán tuti nem mászkálna utánad."
8/9 anonim válasza:
Eléggé olcsó lehet, hogy ezt műveli miközben párja van. Hihetetlenül szánalmas, teljesen ignoráld ahogy csak zudod, az érzéseket felejtsd el,(tudom nem csettintésre megy) melletted is félre kacsintana.
9/9 A kérdező kommentje:
Teljesen leépítettem. Már köszönni se köszönünk egymásnak. Sokáig próbálkozott aztán már alább hagyott.
2023. jún. 25. 07:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!