Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tavaly erdeklodott irantam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly erdeklodott irantam elkerte masoktol a szamom es keresett facen is, ismeri az egesz csaladom. Gaz ha en jelolom most be? Irna nekem vajon?

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki itt lakik nem messze tolunk, ismeri az Edesanyam es az egesz csaladom, tesoim baratja volr ezert mondhatni jart is nalunk. Anyaval vasarolni voltunk, tavaly es osszefutottunk vele. Engem nem ismert meg mert gyerek voltam még amikor jart nalunk, de bemutatkozott nekem es ereztem hogy tetszem neki. Anyaval beszelgetett, velem is probalt de en Anya miatt zavarban voltam, szerintem azt gondolta nem tetszik nekem. El is mentem onnan mert kellemetlenul ereztem magam, Anya mondta neki, jojjon el majd egy kavera hozzank, erre hallottam hogy a fiu kerdezte hogy en is ott leszek e :D

Aztan vege lett ennek a talalkozasnak, es a tesomtol elkerte a szamom, mondta a tesom. Meg is adta neki, de nem nem hivott. Facen is keresett, de a tesomat jelolte be helyettem, es irt is neki, hogy nem biztos h jot jelolt be de engem keres :D

En akkor elzarkoztam tole, mert baratnoje volt de nem volt jo a kapcsolatuk a vege fele jart..nem nyitottam fele egyaltalan.

Mar eleg reg ota nincs baratnoje, es mostanaban sokat gondolok ra.

Gaz lenne bejelolni?

Es ha bejelolnem vajon irna nekem? Tavaly nagyon ereztem, hogy erdeklodik irantam de az tavaly volt.

Es felek mert ismeri az egesz csaladom es nem akarok beegni. Eleg bator gyereknek tunt tavaly

Lehet ebbol még valami?

2023. máj. 31. 23:20
A kérdező szavazást indított:
Jeloljem be, irni fog
Ne jeloljem be, ha akart volna megtalalt volna
6 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
En csak tenyleg attol felek, hogy ir Anyukamnak, hogy en bejeloltem ot
2023. máj. 31. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2023. máj. 31. 23:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Ő 29. Én 23
2023. máj. 31. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért parázol ezen?

23 évesen azért már rendelkezel önálló döntéshozatali képességgel. Nem?

2023. jún. 1. 04:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Jézusom, azt hittem, 14 vagy...😂
2023. jún. 1. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!