Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek lehetett emogott valami, vagy csak erdeklodott? L
Par baratommal talakoztam de ok is hoztak olyan embereket akikkel olyan semmilyen a viszonyom csak neha beszeltunk par mondatot. Na es az egyik ilyen srac az elozo talalkozasoktol elteroen viselkedett. Peldaul kerdezte hogy sportolok-e (tudta hogy igen mert mar mondtam neki regebben), megkerdezte hogy merre fele lakom, es hogy mivel jottem. Meg ugy mosolygos volt. Es kerdezte hogy fent vagyok-e snapchatem es instan. Tudom hogy ez nem nagy dolog, de kicsit meglepett.
Ti mire gondolnatok, lehetett valami emogott?
Simán lehetett valami emögött.
Ha engem valaki hidegen hagy, rövidebb szokott lenni,az a "tiszteletkör"
F
Lehet tetszel neki. Minek kérdezte volna a snapet meg instát, gondolom szeretne követni. Ha valaki nem érdekel nem hiszem hogy ennyit beszélgetnék max szia hogy vagy hogy megy a suli kb ennyi:D
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!