Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha mindig igent mondok a talikra?
Figyelt kérdés
1 hónapja randizok valakivel és annyira megkedveltem már, hogy bármikor feldob taliötletet, nem halogatom (hacsak nincs tényleg valami dolgom), hanem aznapra igent mondok rá. Ez gáz lehet? Jobban kéne játszanom az elérhetetlent?2023. máj. 31. 11:58
1/11 anonim válasza:
Ha tetszik a pasi akk meg szép h igent mondasz. Mert utána egyedül maradsz mint a kisujjam ha jatszadozol ! Tessek felnőni végre
2/11 anonim válasza:
Dehogy baj ha szívesen találkozol vele.
Minek játszanád meg magad?
Kinek lenne az jó? :D
3/11 A kérdező kommentje:
Mert a pasikat sokszor jobban érdeklik a játszmázós nők.
2023. máj. 31. 12:03
4/11 anonim válasza:
Buta vagy. Mindenki utalja és nem veszi komolyan a jatszmasbcsajokat
5/11 anonim válasza:
Szerintem jól csinálod. Én is randiznék veled, pont így spontán, ahogy te is csinálod. 30/F
6/11 anonim válasza:
Az lenne a gáz, ha nem így tennél. Nagyon ritka az ilyen őszinte, nem játszmázós nő, mi férfiak éppen ezért nagyon megbecsüljük a magadfajtát.
7/11 anonim válasza:
Ha ez a tapasztalatod a kulturkornyezetedben, akkor a kornyezeteden valtoztass, ne a hozzaallasoddal. Ha oszinte kapcsolatra torekszel, akkor csinald ugy, ahogy eddig. Ha valami bajgunart akarnal fogni magadnak, akinek meg kell jatszani magadat, akkor meg ugyis megszivod.
8/11 anonim válasza:
Nem vagy szűz, sem incel. Nekem nem kell a játszmázos nő, nem szerettem tiniként sem és sokkal idősebben sem.
10/11 anonim válasza:
Nem játszani kell a pasikkal b.omanyád hanem incselkedni! Szórakozz a jó ...............
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!