Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret ,de eltaszít mindig a barátom, miért?
Találkozunk akkor utána 2 hétig aranyos meg minden utána kb. 3 hétig ezeket mondja messengeren meg telefonon is, hogy keressek jobbat nála, ő nem érdemel meg engem, sokat dolgozik nincs ideje, és jobbat érdemlek nála. De amugy tényleg sokat dolgozik egyedül él és egyedül tartja el magát.( szülei 3 éve meghaltak.)
Amikor meg már leszarom kb. 2 hétig felé se nézek, akkor rám ír hogy ne haragudjak és másnap már talizunk is és az egekben érzem magam tőle.
Meg azt is mondja, hogy nem akar tönkre tenni ezért akarja ,hogy elengedjem ,de ha meg elengedem akkor meg jön utánam azzal ,hogy mégis akar engem és szeret, sose fog tudni elengedni.
Én nagyon szeretem őt, de nem értem a viselkedését.
2 napja most meg a messengerről a becenevemet is törölte de a sajátját is amit én állítottam be neki. Azóta nem válaszol csak annyit hogy most nincs jól és hagyjam kicsit.
Csák én hányok azoktól a "férfiaktól" akik képesek összejönni 18 évesekkel 31 éves létükre?
Instant undort kapok tőlük.
"kb. 2 hétig felé se nézek, akkor rám ír hogy ne haragudjak és másnap már talizunk is és az egekben érzem magam tőle"
Ne érezd magad az egekben, hogy hajlandó végre találkozni veled. Várasd te is legalább 2-3 hétig. Ez így se, úgy se "kapcsolat", és ő nem a barátod, csak szórakozik veled, élvezi a figyelmedet és hogy ugráltathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!