Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret ,de eltaszít mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret ,de eltaszít mindig a barátom, miért?

Figyelt kérdés

Találkozunk akkor utána 2 hétig aranyos meg minden utána kb. 3 hétig ezeket mondja messengeren meg telefonon is, hogy keressek jobbat nála, ő nem érdemel meg engem, sokat dolgozik nincs ideje, és jobbat érdemlek nála. De amugy tényleg sokat dolgozik egyedül él és egyedül tartja el magát.( szülei 3 éve meghaltak.)

Amikor meg már leszarom kb. 2 hétig felé se nézek, akkor rám ír hogy ne haragudjak és másnap már talizunk is és az egekben érzem magam tőle.

Meg azt is mondja, hogy nem akar tönkre tenni ezért akarja ,hogy elengedjem ,de ha meg elengedem akkor meg jön utánam azzal ,hogy mégis akar engem és szeret, sose fog tudni elengedni.

Én nagyon szeretem őt, de nem értem a viselkedését.

2 napja most meg a messengerről a becenevemet is törölte de a sajátját is amit én állítottam be neki. Azóta nem válaszol csak annyit hogy most nincs jól és hagyjam kicsit.

2023. máj. 30. 13:01
 1/10 A kérdező kommentje:
A korkülönbség is nagyobb köztünk ,de nem zavar ez minket én 18 éves vagyok ő 31!
2023. máj. 30. 13:03
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem török pálcát a fejed felett, mert sorstársad vagyok. Én is 18 évesen hasonló korú férfival, hasonló helyzetben voltam. Őszinte leszek veled, csak szórakozik, manipulál. Ez amit csinál, nem lehet alapja egy egészséges kapcsolatnak, ez nem normális viselkedés egy felnőtt férfitól. Ez sajnos tipikus módszer, a nagyon intenzív, érzelemdús periódust mindig negatív fogja követni. Szépen lassan hozzá szoktat, mert úgyis vissza mész hozzá, és egyre rövidebb lesz a jó, és hosszabb a rossz. Az idődet pocsékolod, nem mondhatom meg, hogy mit tegyél, de én a helyedben tiltanám, és normális férfi után néznék.
2023. máj. 30. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogsz készülni mellette. Fogadd meg a tanácsát, és engedd el. Tényleg jobbat érdemelsz nála.
2023. máj. 30. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Csák én hányok azoktól a "férfiaktól" akik képesek összejönni 18 évesekkel 31 éves létükre?

Instant undort kapok tőlük.

2023. máj. 30. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Én 32 évesen 22-nél húzzam meg a határt, bár szerintem 10 év is sok. Abból kiindulva persze működhet, hogy a volt barátnőm 23 évesen jött össze egy 34 éves hapsival, akivel azóta házasok és gyerekük van. Na de 13 év különbség rengeteg.
2023. máj. 30. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eltekintve a korkülönbségtől,simán pörget az ujjai körül,mert veled ezt is megteheti...
2023. máj. 30. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek menjetek el pszichológushoz. Ez egy nagyon rossz kapcsolat, de ahogy nézem egyikőtök se akarja, hogy vége legyen. Lehet, hogy meg lehet menteni, de ahhoz tényleg valami szakember kéne, mert a jelen állapotban elég egyértelmű, hogy szakítanotok kéne.
2023. máj. 31. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Pszichológus, bazdmeg, jó hogy nem már mindjárt hittérítőt ajánlasz
2023. máj. 31. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:

"kb. 2 hétig felé se nézek, akkor rám ír hogy ne haragudjak és másnap már talizunk is és az egekben érzem magam tőle"

Ne érezd magad az egekben, hogy hajlandó végre találkozni veled. Várasd te is legalább 2-3 hétig. Ez így se, úgy se "kapcsolat", és ő nem a barátod, csak szórakozik veled, élvezi a figyelmedet és hogy ugráltathat.

2023. aug. 10. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy szeret?
2023. aug. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!