Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ennek ennyi volt?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel hetek óta beszélünk.Randiztunk már,és le is feküdtünk egymással tegnap.
Haza is kísért.
Reggel írtam neki,és látta,de nem válaszolt.Akkor flegmán írtam még neki,hogy nincs jó reggelt.
Délután jött azzal,hogy át kell gondolnia a dolgokat,mert sokat gondolkozott rajtam és megbántottam őt.
Írtam neki egy “hosszabb,érzelmesebb üzenetet”,nem igazán értékelte.Azt mondta még mindig sokat gondolkozik,hogy folytassuk-e egyáltalán ezt.Kicsit összetörtem belül,mert reménykedtem a folytatásban.Azt mondta,hogy még gondolkozik sokat,mert sokat stresszel miattam.
Van esély a jövőre vagy teljesen veszett ügy?
2023. máj. 27. 22:55
11/26 anonim válasza:
Csak meg akart dugni. Tudom, rossz érzés de be kell nyelni.
12/26 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatot kerestunk
2023. máj. 27. 23:19
13/26 anonim válasza:
És pl miért nem aludtál nála a sex után? Ha komolyak a tervek.
14/26 A kérdező kommentje:
2x szexeltunk es egyszer ott aludtam
2023. máj. 27. 23:23
16/26 A kérdező kommentje:
Par nappal a tegnapitol (1-2nap)
2023. máj. 27. 23:27
18/26 anonim válasza:
Lehet hogy szomorkodik, mert nem mondtad neki azt hogy úristen ekkorát még sose láttál, vagy valami, mondjuk nem írtál verset a férfiasságához. Ettől teljesen befordult, megbántottad és komplexusai lettek.
19/26 A kérdező kommentje:
A pulcsija nalam maradt es keri visszaxd
2023. máj. 27. 23:35
20/26 anonim válasza:
Akkor ennek ennyi volt. Írhatok privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!