Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ennek ennyi volt?
Van egy srác akivel hetek óta beszélünk.Randiztunk már,és le is feküdtünk egymással tegnap.
Haza is kísért.
Reggel írtam neki,és látta,de nem válaszolt.Akkor flegmán írtam még neki,hogy nincs jó reggelt.
Délután jött azzal,hogy át kell gondolnia a dolgokat,mert sokat gondolkozott rajtam és megbántottam őt.
Írtam neki egy “hosszabb,érzelmesebb üzenetet”,nem igazán értékelte.Azt mondta még mindig sokat gondolkozik,hogy folytassuk-e egyáltalán ezt.Kicsit összetörtem belül,mert reménykedtem a folytatásban.Azt mondta,hogy még gondolkozik sokat,mert sokat stresszel miattam.
Van esély a jövőre vagy teljesen veszett ügy?
"Azt mondta,hogy még gondolkozik sokat,mert sokat stresszel miattam."
Nem tudjuk milyen a kapcsolatotok előélete és hogy beszélgetettek egymással. Volt-e konfliktus stb..
De egyébként, ha nem nagyon adtál neki okot arra, hogy stresszeljen akkor valószínűleg ennyi volt igen, megkapta amit szeretett volna.
Tegnap volt az első sex?
És utána hirtelen le akar rázni? Nem sikerült jól hogy érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!