Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat beszeltunk de kulfoldon volt,most itt van 10 percre tolem, de mar nem beszelunk. Felek irni neki, mert felek hogy nem reagalna semmit. Mit tegyek?
Tobb mint fel eve ismertem meg, nagyon sokat beszeltunk, egyfolytaban 6-8 orakat is. Talan nem volt igaz, de még az is szoba jott, hogy szeretne tolen gyereket, akkor ugy ereztem kozel vagyunk egymashoz, mondta hogy menjek ki hozza, de nem mentem. Amikor beszeltunk mondta ,hogy majusban fog haza jonni. Nem lattam ertelmet tovabb beszelni, es haragudtam is ra egy kicsit amiert nem jon haza hamarabb, hogy lathasson.
Mindegy, mar kb 3 honapja nem beszeltunk, mert az utolso bestelgetes utan nem irt en meg letiltottam, mert haragudtam ra h nem jon haza.
En ugyanugy kivancsi vagyok ra, szivesen talalkoznek vele, beszelgetnek, viszont semmi kontakt nincs mar koztunk.
Felek neki irni, mert felek hogy lett valakije,vagy csak ennyi ido utan mar lehet nem kivancsi ram es rosszul esne ha nem irna vissza.
Foleg, mert itt lakik tolem 10 percre gyalog, es kellemetlen lenne ha nem irna vissza es aztan latnam eloben. O nem tudott volna keresni, mert még most is levan tiltva. Nagyon maganyos vagyok, es jo lenne vele eloben beszelgetni, annyi online beszelgetes utan. Kedveltem ot.
Mit tegyek?
Mondjuk azt sem értem, hogy ennyire hogy lehet hisztis valaki...
Ha külföldön dolgozik az illető, akkor nem tud csak úgy random hazaugrálni, csak mert te azt akarod...
Találkoztatok egyáltalán élőben előtte?
Ha nem, akkor miért várod el, hogy felborítsa a munkahelyi terveit? (pl sok munkahelyen megvan, hogy mikor vehetsz ki szabadságot, esetleg olyankorra időzíti, amikor vannak ünnepnapok - országtól függ, de a legtöbb helyen pl a május ilyen hónap... Franciaországban pl 1 kivételével az összes hétvége hosszú volt ebben a hónapban - így könnyebben elenged a főnök is, és kevesebb napot kell felhasználni)
Szóval ha már ezen teljesen jogtalanul felhúztad magad, az a te problémád.
Ha beszélni akarsz vele, oldd fel a tiltást és írj rá. Ha van közben valakije, így jártál, nem kellett volna hisztizni.
Bár megmondom őszintén, ha a pasi helyében lennék, az életben nem beszélnék többet olyan nővel, aki besértődik azért, mert nem tudok neki azonnal ugrani. Látnám a tiltást, azonnal elkönyvelném, hogy akkor ez ennyi volt.
Pláne, hogy valószínűleg nem is, vagy csak egyszer-kétszer találkoztatok élőben, tehát eleve nem is volt kapcsolat, csak ismerkedés.
De a letiltásos hisztid nekem óriási red flag lenne....
Én biztosan nem aláznám meg így magamat.
"Talan nem volt igaz, de még az is szoba jott, hogy szeretne tolen gyereket,"
Ez viszont szerintem rohadt beteg, még nem is találkoztatok és ilyet ír..
Komolytalan az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!