Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csok kozben nem ereztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csok kozben nem ereztem semmit, ez rosszat jelent? Pedig sokaig beszeltunk elotte, es ugy ereztem mar erzek iranta valamit.

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudtunk talalkozni, ezert 3 hetig csak messengeren beszeltunk es telefonaltunk.

Alig vartuk a talalkozot, aztan talalkoztunk. De en semmit nem ereztem amikor csokoloztunk. Nekem nem volt még kapcsolatom, nem csokoloztam még olyan fiuval, akirol azt ereztem kedvelem/kezdem megszeretni. Nem tudom normslis e az, hogy semmit nem ereztem.

Nem volt jo erzes lelkileg. De rossz sem volt. Nagyon fura erzesek vannak most bennem.

2023. máj. 1. 00:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Amikor egy idegennel csokoloztam elso talin , es alig beszeltunk elotte, még az is jobb erzes volt mint ez :(
2023. máj. 1. 00:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon faj most..
2023. máj. 1. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt meg a vonzalom annyira, vagy valamiért kevésbé volt szimpatikus mint azt gondoltad a levelezés alatt.

Hány évesek vagytok?

2023. máj. 1. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Korai volt.
2023. máj. 1. 06:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne eroltesd, ha nem vonzodsz hozza.
2023. máj. 1. 10:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem jelent semmit. Mit kellene erezni? Max annyit, hogy hm jol csokol vagy sem. Ha ellenszenvet ereztel az mas akkor hagyd. De egy ilyentol hogy jaj nem repkedtek pillangok en meg nem dobnam.
2023. máj. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!