Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Mondjuk hogy a karriered a legfontosabb és nincs időd kapcsolatra, de van egy nő akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak és a nő már tovább akarná vinni a dolgokat komoly irányba.

Ha ezt mondaná neked egy nő mit reagálnál?:

Elfogadom hogy a karriered a legfontosabb, nincs ezzel problémám és támogatni szeretnélek ha engeded, melletted szeretnék lenni, segíteni és előrébb vinni ezekben a dolgokban is, ösztönözni.

Szeretni szeretnélek ha engeded.

2023. máj. 26. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha nincs időd kapcsolatra, hagyd őt. De később nagyon megbánnád, hogy az ilyenek kimaradtak az életedből.

Falat húztál magad köré. Te mit érzel iránta?

2023. máj. 26. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Hát....

ha tényleg annyira karriert akarok és tényleg ennyire nem akarok kapcsolatot akkor az alábbit:

"Értelek, értékelem és köszönöm, hogy ezt így elmondtad és hogy szeretnél támogatni, de úgy gondolom ez egy nagyon egyoldalú viszony lenne, tekintve, hogy én nem akarok jelenleg időt és energiát fektetni egy kapcsolatba. Az meg, hogy csak te támogatsz így viszonzás nélkül kb abban merülne ki, hogy kielégíted az igényeimet, ami nekem ugyan kényelmes lenne, de veled szemben egyáltalán nem fair, csak az idődet vesztegetnéd velem, ezért ezt a lehetőséget el kell, hogy utasítsam. De köszönöm az őszinteségedet és a bizalmadat."

2023. máj. 26. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nekem is szimpatikus és vonzódom hozzá, akkor én megpróbálnám vele a kapcsolatot, hisz sosem derül ki enélkül, hogy milyen is lenne együtt.

Amúgy nekem is fontos a karrierem, de én azt vallom, hogy egy jó kapcsolat csak segít ebben. Az egyedüllétnek is van sok előnye, de egy karriert nem segít elő, mert épp nincs senkid. A karrier és egy kapcsolat (ha őszinte és kompromisszumkész, illetve toleranciára hajlandó és alkalmas felek alkotják) az csak erősít és épít....szerintem!

38/F

2023. máj. 26. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Ezt én mondtam valakinek, majd 30 éve. Az adott illető lett az egyik legalantasabb-árulóm. Pedig én tényleg kiviteleztem számára azt amit mondtam. Igaz, pár év múltán messze túlszárnyaltam iskolázatlanul az ő teljesítményét, egyedül, hátszél nélkül nőként-árulás nélkül.
2023. máj. 26. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

4+ Az adott szó kötelezi az embert, ha már kimondja. Szerintem.

Végül is az irigysége indította el az adott férfit a lejtőn, az igazi lejtőn. A többi meg már a saját jellemgyengeségéből adódott. Mivel tipikusan az a férfi volt aki úgy változott, amilyen jellemű partnere volt. Ha erős jellemű ember volt mellette, akkor erős volt, ha gyenge, akkor meg nem volt a lejtmenetben megállás. Manapság meg már csak ilyen emberekkel (gyengébb jellemű) van körülvéve. Sajnos. Kár érte. Milliószor több, és jobb emberré válhatott volna. Hiszen jókm voltak azok az alapok amiket otthonról hozott jellemileg magával. De borzasztóan befolyásolható volt.

2023. máj. 26. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleve értelmetlen a kérdés, mert nincs olyan, hogy nincs időm kapcsolatra. Lehetnek fárasztóbb időszakok, de ha nekem folyamatosan napi 0,0 óra szabadidőm van, akkor valamit nagyon rosszul csinálok. És ha csak így tudok egy pályát fenntartani, akkor az a jövőben sem fog érdemben változni. Na, meg így durván kiég az ember.
2023. máj. 26. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os: igazad van. Aztán meg lehet verni a mellet, hogy ő mit elért az életben😏
2023. máj. 26. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ha valóban bejön, akkor ezzel engem simán megtudna győzni arról, hogy mégis meg kellene vele próbálni. Mindenki arra szakít időt, ami fontos számára.
2023. máj. 26. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Hüly_ egy kérdés..., ha nincs idő rád-nőre, akkor te mi a túrót akarsz ott, főzni-mosni-takarítani az "ürítőzsák" poszt mellett még???

Akinek más a fontos a másiknál, azt hagyni kell mással...

Én biztosan nem csinálnék egy rabszolgát nőből...gerinctelen az ilyen karrierista féreg...

2023. máj. 26. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem a kérdésre válaszolva...

Ha jól értem a kifejtést, te szeretnél összejönni egy férfival, aki azonban nem akar a kapcsolatra időt szánni, egyáltalán kapcsolatot. Három fő ösvényt látok előtted:

A kérdés inkább az, te mit szeretnél:

- belelovalni magad egy olyan szituációba, ahol mondjuk kihasználva érzed magad és/vagy küzdeni (akár érzelmileg manipulálva a másik felet), folyamatos konfliktusban lenni, mindezt azért, mert többet látsz a másikban, mint ami

- lemondani a kapcsolatról és a másikról, egyben hosszú ideig bánni, hogy nem tettél semmit és/vagy továbblépni, egy új fókuszt találni

- őszintén kifejezni az érzéseidet és az igényeidet mind magad, mind a másik irányába, megérteni, miért működsz és működsz úgy, ahogy, reflektálni magadra és ha kell, továbblépni, ha meg maradni akarsz, akkor vállalod a másikat - vélt vagy valós terheivel együtt

2023. máj. 27. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!