Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 12 év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
23N ,35 F
2023. máj. 24. 23:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

9.

"Egy három évvel idősebb palival se lennék együtt"

És azt el tudod fogadni, hogy az te vagy? Meg hogy nem minden nő nevében beszélsz. Lehet, hogy van egy veled egy napon született másik nő, aki pedig el tudja képzelni 12 évvel idősebb férfival.

"Vele aztán tényleg nem ugyanazokat a meséket néztétek"

És? Két felnőtt párkapcsolatának ehhez mi köze? Hogy mennyire azonosak az értékeik, amik mentén élik az életüket, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz, hogy mennyire hasonlóan képzelik el a jövőjüket, hogy mennyire hasonló személyiségtípusúak.

"nem ugyanoda jártatok szórakozni"

Pont, hogy de. Harmincasok is szoktak lenni ugyanolyan szórakozóhelyeken, mint huszonévesek, ahogy különböző felnőtt hobbi csoportokban és közösségekben is vannak ilyen és még több korkülönbséggel emberek. Ha közös az érdeklődésük, akkor ugyanoda járnak kortól függetlenül.

"kevesebb a közös téma"

Az, hogy két embernek mennyi közös témája van, nem csak a korukból, hanem még ezer más tényezőből, az érdeklődési köreikből, intelligenciájukból, személyiségükből és még rengeteg másból fakad. A kor csak egy dolog sok-sok tucat ilyen tényező közül.

"plusz ő már gyereket akar te meg még élnél"

Nem, nem akar gyereket. A nők meg vannak sértődve, ha tőlük megkérdezik 30 évesen miért nincs gyerekük, de ők persze amikor gyűlölködni kell a korkülönbséges kapcsolatokra, akkor már minden 30-35 éves férfinek gyereket adnának. Sok férfi valamikor 30-40 között válik apává rugalmasan, ha egyáltalán szeretne. Ez mellett sok nő van, aki már huszonévesen szeretne az lenni. Miért ne tudnák megbeszélni 12 év korkülönbségnél, hogy mikor akarnak kb. gyereket?

2023. máj. 25. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pont ez a felállás volt 23 évesen volt 35 éves pasim. Nem tűnt soknak, de egy idő múlva elég erősen kijött a korkülönbség.

Én buliztam, haverokkal voltam állandóan. Eléggé pörgős volt a társasági életem. Ő néha eljött velem, de nem igazán élvezte a huszon évesek társaságát, nem nagyon volt közös témájuk. Ő már túl volt ezen a party időszakon. Majdnem 3 évig voltunk együtt. Most én vagyok 35 és belegondolni sem merek milyen lenne együtt lenni egy 23 évéssel. 🙈

Persze mindenhol vannak kivételek lehet, hogy valakinék működik.

2023. máj. 25. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:

12. "Persze mindenhol vannak kivételek lehet, hogy valakinék működik."

Így kerek, köszi😍

2023. máj. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!