Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez kölcsönösségre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez kölcsönösségre vall?

Figyelt kérdés

Ha a pasi tudja azt hogy szerelmes vagyok belé, de nem ijed meg, nem menekül előlem.

Ilyenkor alakulóban vannak felêm az érzelmei azért nem zavarja hogy szeretem?

2023. máj. 24. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem menekül, mert jó leszel szeretőnek, akkor érezne többet, vagy szerelmet, ha veled lenne komoly kapcsolatban és főleg tettekben nyilvánulna meg, hogy te vagy a mindene!
2023. máj. 24. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de a körülmények teljesen mások mint amit leírtál.

Nem értem hogy jön ide hogy szerető legyek.

Nincs kapcsolatban.

2023. máj. 24. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Volt is szó arról hogy kapcsolat lehetne köztünk, viszont eddig nem úgy jöttek össze a dolgok és most azért kérdezem, mert tettekben meg nagyon úgy veszem észre mintha kezdene belém szeretni.
2023. máj. 24. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerető = szexpartner.

És írtam világosan, hogy tettekben, ha kifejezi, akkor érezhet többet, viszont az a bibike, hogy tudja, hogy szerelmes vagy belé és mégsem mondta ki, hogy:

"Laura érzek irántad valamit/szeretlek én is legyünk együtt!"

Vagy fél a csalódástól, valaki jól elbánt vele, vagy ki akar használni!

Ha már együtt járnátok és akkor mutatná ki cselekedetek által, hogy oda van érted, szerelmes beléd, akkor elhinném, hogy kölcsönös, de mivel semmi ilyesmiről nincs szó így számomra ez nyista úgy ahogy van.

2023. máj. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!