Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kezdjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Szeretem a barátomat viszont azt vettem észre hogy az egyik kolléganőjével túlságosan egyben vannak, sőt a lelki problémáival is mindig a barátomhoz fordul a lány. A barátomat ezért múlt héten választás elé állítottam, vagy a lány, vagy én. Erre ő minden kapcsolatot megszakított vele a szemem láttára (törölte snapről, tiltotta Facebookon). A telefonjába belenéztem és láttam hogy kamuprofilon Instagramon ugyanúgy beszélgetnek és elmondja neki hogy nem akart tőle megválni.

2023. máj. 22. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Atlepte a hatraidat. Itt neked kell eldontened, hogy toleralod-e ezt, es hagyod tovabb az egeszet? Meg persze ebbol kovetkezik, hogy a tobbi hatarod is innentol egy halvany kek vonal lesz neki a voros helyett. Azeet huzunk hatarokat, hogy eddig es ne tovabb. Aki ezt nem tiszteli, az tegee sem tisztel.
2023. máj. 22. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sajnos választott úgy néz ki. Mondjuk az derék, hogy látványosan eljátsza az őszintét. Nem semmi.

Ha ezek után szembesíted, még te leszel a hisztis, meg a féltékeny. Komoly. Nem irigyellek kérdező...

2023. máj. 22. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lapát.
2023. máj. 22. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Madár vagy?
2023. máj. 23. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt velem is, bár én nem akartam eltíltani csak már kettesbe talizgattak egyre többet. Mondtam neki hogy ezzel átlép egy határt, legalább ne kettesbe legyenek egész nap. Leszarta. Szakitottam.

Biztos vagyok abba, van olyan srác ebben az univerzumban aki nem bántana meg így téged.

Én a helyedben szakitanék. Leszarta az érzéseidet, nem tartotta be a határaidat és még jól át is vert.

2023. máj. 23. 00:58
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
A pasi kezdjen el tanulni pszichológiát, life coach-ot, mert valószínűleg ez menne neki. Érdemes lenne 4 szemközt elbeszélgetni, hogy ő hogyan tervezi így a jövőt? Miért nem tud veled is ilyen megértő lenni? Mi kellene ahhoz, hogy a jelenlegi helyzet változzon?
2023. máj. 23. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Hívd el a másik lányt kávézni és dumáljátok meg a dolgokat normálisan. Ha kell neki a pasi, vigye, te meg add rá a kabátod.
2023. máj. 23. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!