Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély?

Figyelt kérdés

Pár hónapja szakított a srác egy hosszú balhés kapcsolatot.

Közben egyszer velem is félrelépett.

Azóta cseten beszéltünk, flörtöltünk, volt róla szó hogy együtt leszünk, de lefújta. A szakítása óta nem is szexelt, kapcsolat egyelőre kizárt, találkozni se akar velem.

Szerintetek ez azt jelenti hogy én végleg le vagyok írva?

Ha egyszer kell is neki egy barátnő az kizárt hogy én leszek?

Én szeretem, és azt reméltem hogy egyelőre csak összejárogatnánk, aztán kialakul, de most erre se vevő...

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

2023. máj. 22. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abba szerelmes,akivel megszakította a hosszú,balhés kapcsolatot.Neked itt semmi keresni valód nincs.
2023. máj. 22. 20:12
 12/12 anonim ***** válasza:
A parterapeutak szerint 10-bol 1 megcsalasbol lesz az uj nohoz cuccolas. Aztan el tudod kepzelni, hogy ket ilyen gerinctelen ember milyen kapcsolatot tud fenntaryani es meddig. Az elso kanyarnal mar ki is buknak. Szoval nem sok eselyed van. Megdugott, vigasztalodott, de ennyire voltal jo neki. Amikor ezt a szerepet elvallaltad megis mire szamitottal? Csak annyira viszketett, hogy mar az sem szamitott, hogy parja van, vagy esetleg te akartal lenni az uj baratnoje? Az olcso dolgoknak sosem lesz erteke, legalabbis a parkapcsolatokban.
2023. máj. 22. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!