Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esély?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély?

Figyelt kérdés

Pár hónapja szakított a srác egy hosszú balhés kapcsolatot.

Közben egyszer velem is félrelépett.

Azóta cseten beszéltünk, flörtöltünk, volt róla szó hogy együtt leszünk, de lefújta. A szakítása óta nem is szexelt, kapcsolat egyelőre kizárt, találkozni se akar velem.

Szerintetek ez azt jelenti hogy én végleg le vagyok írva?

Ha egyszer kell is neki egy barátnő az kizárt hogy én leszek?

Én szeretem, és azt reméltem hogy egyelőre csak összejárogatnánk, aztán kialakul, de most erre se vevő...

Mit tanácsoltok, mit tegyek?

2023. máj. 22. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Kopj le róla!

Csak megdugott, ennyi. Egyébként úgysem szeretne beléd, hiába járnál vele össze, az exet siratja bármennyire tetű is volt veled együtt.

Megszívtátok mindketten. Így jár az, aki szerető vagy félre kufircol tekintet nélkül a másikra. 😀

2023. máj. 22. 16:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Egészségedre! 🤡
2023. máj. 22. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Köszönöm. 😘
2023. máj. 22. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

De most mindenféle rosszindulat nélkül írtam amúgy, mert hiába vagy te szerelmes belé, hogyha ő csak szexre használt egyszer.

Lehet, hogy fog még kezelgetni, de biztosan nem te leszel a befutó.

Miért feküdtél le vele miközben párkapcsolatban volt? Ha téged akart volna, akkor szakított volna vele és együtt lehetettek volna. Mit vártál, hogy aranyból van a nemiszerved, vagy mi?

Lehet testileg vigasztalódott veled, vagy nem talált más kiutat a szar kapcsolatában, valamit hiányolt, lehet tetszettél neki, nem bírt ellenállni, de basszus soha nem voltál több, mint ugródeszka, vagy szerető számára.

Te vagy a nő, te döntöd el ki tegye beléd a péniszét, miért nem vártál, vagy miért nem mással szexeltél, vagy együtt?

Most megfizettek mindketten azért, mert megcsalásban vetettek részt, hiába nem tetszik. Így végződik, ha nincs gerincetek. 🤷‍♀️

2023. máj. 22. 16:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Látom téged is megcsalt valaki, szar lehet. A szomorú igazság az, hogy soha nem a szerető a felelős mások kapcsolatáért. Ha félrelépnek, ott a hivatalos társ valamit nagyon elk.rt. Ahogy te anno. 🤡 Nézz magadba, bocikám.

Itt amúgy a hölgyike kezdte.

2023. máj. 22. 16:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Erre a körülményre nem gondoltál mi?
2023. máj. 22. 16:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Szakított. A szakítást pedig meg szokták gyászolni.
2023. máj. 22. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csaltak meg és én se csalnék meg senkit, inkább szakítanék.

Egy szóval se írtam, hogy a párja nem hibás abban, hogy vége lett, világosan leírtam, hogy valamit talán hiányolt a rossz kapcsolatában, mint opció! Viszont azért, hogy nem jó a kapcsolat azért még nem kéne félrelépni hanem, mint írtam végett vetni neki.

Te hiába fogod a csajra, meg a pasira, hogy minek feküdt le veled te nem tehetsz róla, mert nem írtam, hogy te tehetsz róla, hogy az ő kapcsolatuk tönkrement (kissé előtted, míg nem léptél képbe). Mindhármatokat a levesbe dobtalak, nemcsak téged.

Habár még mindig te vagy az, aki szerelmes és vársz rá, hogy mit lép, holott hogyha nem szexeltél volna vele hanem messze elkerülted volna, akkor nem kéne rá egyáltalán várnod, hogy vajon mit dönt.

Azért írtam, hogy attól, hogy szerelmes vagy attól még nem kéne harmadikként beállni egy Párkapcsolatba! Na most épp azért sz*psz, mert lesz*ptad, megrakattad magad vele! Sajna ez így megy. Következmények nélkül nem úszod meg.

A legjobb elkerülni a foglalt pasasokat és azokat is, akik az exuket siratják. Mert nem fogsz labdába rúgni úgyse, kész pazarlás és szenvedés a nagy semmiért.

2023. máj. 22. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2023. máj. 22. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne alázd magad tovább, mert még a minimális esélyt is eljátszod (ha volt ilyen egyáltalán).
2023. máj. 22. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!