Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudom neki pincér vagyok, miközben szobalány, de nagyon szégyellem. Ha elmondom az igazat, vajon megbocsát? 24N
Figyelt kérdés
Nagyon szegyellem magam, hogy hazudtam neki. De nem tudtam mast tenni, mert szegyelltem, hogy szobalany vagyok. Mindenhol okos, tanult nok, en meg szobalany..
Nem akartam elmondani, hazudtam neki. Egyebkent a helyben nem hazudtam, csak abban, hogy mi a munkakorom.
Elejetol kezdve rosszul ereztem magam a hazugsagaim miatt, nem birom tovabb. El kell mondanom de felek hogy rosszat fog innentol gondolni rolam. Vajon megbocsat?
2023. máj. 22. 13:27
21/24 anonim válasza:
Sosem értettem miért jönnek a sztarszakacsokkal az emberek amikor a Szakács szakma szóba kerül, egyáltalán nem ők az átlag. Ez olyan mintha azt mondanánk de jó it-snak menni mert létezik bill gates
22/24 A kérdező kommentje:
Hogy lenne mar ugyanaz?
Egy pincer vendegeket szolgal ki, ki viszi nekik az etelt stb. Egy szobalany takaritja masok mocskat szo szerint
2023. máj. 23. 17:54
23/24 anonim válasza:
21
Azért, mert itt valaki azzal jött, hogy a takarító és szakács kb. ugyanaz. Erre írtam, hogy szakácsként lehet feljebb lépni, takarítüként nem igazán. Ó bocsánast, szobalányként.
24/24 anonim válasza:
Szakítanék veled, mert kényszeres hazudozó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!