Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudom neki pincér vagyok, miközben szobalány, de nagyon szégyellem. Ha elmondom az igazat, vajon megbocsát? 24N
Nagyon szegyellem magam, hogy hazudtam neki. De nem tudtam mast tenni, mert szegyelltem, hogy szobalany vagyok. Mindenhol okos, tanult nok, en meg szobalany..
Nem akartam elmondani, hazudtam neki. Egyebkent a helyben nem hazudtam, csak abban, hogy mi a munkakorom.
Elejetol kezdve rosszul ereztem magam a hazugsagaim miatt, nem birom tovabb. El kell mondanom de felek hogy rosszat fog innentol gondolni rolam. Vajon megbocsat?
Nagyon gáz, hogy hazudtál. 24 éves létedre még gázabb, előbb nőjj fel, majjd aztán keresd kapcsolatot.
Mondd neki azt is, hogy miért hazudtál, talán úgy megérti.
Egyébként nem mindenhol van okos, tanult nő...
Én diplomás mérnök vagy, de egyáltalán nem zavarna, ha szobalány lenne a párom. Az se érdekel, ha wc-t pucolsz, ezt a munkát is el kell végeznie valakinek és legalább látom rajtad, hogy dolgozni akarsz. Karriert meg ráérsz építeni ha szeretnél.
Az viszont problémás, hogy hazugságra akarsz építeni egy kapcsolatot már az első pillanattól fogva. De szerintem meg tudnálak érteni és nem haragudnék, csak ne csinálj többet ilyet. Amúgy se értem, hogy a pincér mitől jobb, mint a szobalány...
A munka nem szégyen, amúgymeg a szobalány az egyik legfontosabb munkakőr a vendéglátásban. Legalább annyira fontos pozício mint a szállodaigazgató!
Egy felszolgálói munkakőr elbújhat mellette, nem a társadalom megítéléséből kell kiíndúlni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!