Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy még a férjedbe? Mióta tart a házasság?
Én magamból indulok ki, ezért mondom nevetségesnek. Igazából én tudatos ember vagyok, ezért is tart ott a házasságom ahol. Sosem voltam elvakult, nem képzeltem bele egy nőbe azt ami nincs benne, és ezt fordítva is kértem, vagy mondhatni elvárom. Egy házasság nem andalgás a naplementében, hanem kőkemény stratégia, ezt nem lehet arra alapozni, hogy húúú de szuper teste van a férjemnek, meg annyira vicces, meg annyira jó az ágyban. Oké, nem papolok, mindenki úgy csinálja ahogy akarja. A válások döntő többsége pont amiatt van, hogy az emberek nem tudnak ismerkedni, homokra alapozzák a házasság alapjait nem sziklára. Bele se megyek ebbe mert ez már nagyon bonyolult és sokrétű kérdés. Ki mit látott otthon, milyen nevelést kapot(ha kapott egyáltalán), milyen típusú lelkileg, milyen behatások érték az életben, mennyire tudatos, mennyire befolyásolható.
Tehát ez a kérdés is egy amolyan nesze semmi fogd meg jól! Mert van akit kielégít ha egy házasságban heti 7X lehet dugni, van kaja az asztalon és kész. Van akinek az számít hogy a férje sok pénzt hozzon haza, legyen meg az anyagi biztonság. Van akinek az hogy intellektuálisan partenere legyen. Van akinél az hogy jó családapa legyen stb..stb...stb...
Tehát most jöhet oltogatni egy olyan nő akinek a szex meg a pénz a lényeg, meg hogy olyan férfias legyen a férje és ő bizony nagyon szerelmes. Most még. Aztán ha ezek a dolgok megváltoznak, már nem lesz az. Ő mitől jobb vagy értékesebb azoknál, akik azt mondják hogy nem szerelmesek, de nagyon jó viszonyban vannak a férjükkel, immáron 40 éve?
Nekem a szerelem egyfajta önkontroll elvesztése, egy képzelt, nem létező világban élés- Leginkább a szexuális vonzalom, vagyis jobb esetben a kölcsönös szexuális vonzalom. Mert ugye nem akkor szerelmes az ember amikor már eltelt 10 év, hanem amikor még nem is ismeri a másikat. Tehát akkor a szexuális vonzalmon kívül mi is vonzza őt annyira? Ez meg óriási csapda, legtöbbször kiég a fűtőanyag és marad a nagy unalmas semmi. Lehet válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!