Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy még a férjedbe? Mióta tart a házasság?
3: én meg azt imádom amikor valaki más akarja megmondani egy adott embernek h amit ő érez az mi. Vagy mi nem. -.-
Ezt hadd tudja már az, akire tartozik…
Pláne h a szerelem mindenkinek mást jelent.
Nem. Csak az első egy év volt boldog. Utólag visszanézve az is csak illúziókon alapult.
15 év, 11 év házasság. Ha tehetném, már 7 éve elvált lennék. De rájöttem, hogy nem tudnám egyedül ellátni a gyerekemet, de még egy kutyát, cicát se. Annyit beteg óvoda óta, hogy arra egyedül ráment volna minden munkahelyem. De így se elég a fizetésünk 2 külön életre. Anyagi érdekből vagyunk együtt, ahogy millió ismerősöm, aki ezt soha nem fogja bevallani.
9-es, de miért olyan elképzelhetetlen, hogy emberek 15-20-30 év után is szeretik egymást? Nyilván ez nem az az érzés, hogy pillangó repked a gyomrodban, de én azt nem is szerelemnek tartom, csak a szerelem egy részének.
Mi 11 éve vagyunk együtt, és igen, még mindig szeretem a férjem és nem tudom elképzelni az életem nélküle. Ebben nincs semmi cukormáz, nyilván köztünk is vannak viták meg rosszabb időszakok, de olyan kötődés is van köztünk, olyan szeretet, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Összetartozunk és kész. Azt gondolom, őszintén, hogy ő is ugyanezt érzi, ebben sosem kételkedtem.
Ha ez rózsaszín habos vélemény neked, hát legyen, de most minek hazudjak itt, ha ezt érzem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!