Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék túl lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék túl lépni?

Figyelt kérdés
Másfél évig volt kapcsolatom, fél éve ért véget. Azóta nem találom a helyemet a világban és a nők között sem. Volt pár próbálkozás, de mindig amikor lett volna lehetőség, nem tudtam belevágni. Sokan mondták már, hogy majd lesz jobb, de nem úgy tűnik.
2023. máj. 17. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, mondták...majd lesz jobb, fél év múlva semmi, egy év múlva semmi, másfél év múlva semmi, két év múlva semmi, két és fél év múlva....végre jött valaki, aki megmozgatott bennem végre valamit. Szóval jah...2,5 évig voltam egyedül, és idő kell ahhoz, hogy találj olyat aki külsőre és belsőre is elindít benned valamit.
2023. máj. 17. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
22%
A túllépni egybe.
2023. máj. 17. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Légy nyitott a továbblépésre. Amíg csak dagonyázol az önsajnálatban, addig nem fog menni. Nekem is durván 8 hónapja ért véget egy kapcsolatom, amit nagyon nehéz volt magamban lezárni. Mondhatjuk, hogy még mindig nem sikerült. Értsd úgy, hogy nem akarok ismerkedni, mert mindenki mást hozzá hasonlítok és senki nem tudja felkelteni az érdeklődésemet. Elfoglalom magam, élem az életemet, dolgozom, több időt fordítok a barátokra, hobbira stb. Nem sírom tele a párnámat. Nincsenek búfelejtő randik, mert nem lenne tisztességes senkivel szemben, ha így találkozgatnék bárkivel. A hírek szerint ő ismerkedik. Közös barátok szerint van valaki, akivel jól alakulnak a dolgok. Naná, hogy ez rosszul esett eleinte, de már nem zakatolok rajta.
2023. máj. 17. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!