Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belemennél együttélésbe olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél együttélésbe olyan emberrel akibe nem vagy szerelmes?

Figyelt kérdés
Szeretem, nagyon jól elvagyunk együtt, de részemről nincs szerelem.
2023. máj. 16. 10:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Ha csak nem felel meg neki is a lakótárs dolog és nem a párjával akar együtt élni.
2023. máj. 16. 10:58
 2/23 anonim ***** válasza:
75%

Pont a minap beszélgettem erről valakivel.

Fiatalon még elképzelni sem tudtam volna, de ennyi idős fejjel tudom, hogy képes lennék rá és működne a dolog.

A szerelem amúgy is elmúlik idővel, ha meg jól megvagytok az bőven elég.

Manapság nagyon nehéz olyat találni, akivel jól érzed magad és egy hullámhosszon vagytok.

2023. máj. 16. 11:03
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
30 felett igen. Bírom, mikor valaki nem érti miért nem volt úgy szerelmes már 5-10 éve, mint tizenéves vagy kora huszonéves korában. Azért, mert az a a fajta szerelem ugyanúgy később már nem létezik, amiket akkor fiatalon átélünk. Változik az agyunk kémiája, nem úgy termeli már a szerelem hormonokat a legtöbb embernél, mint régen. Néha persze van valami fellángolás, de az sem pont ugyanaz már, mint tizen- vagy kora huszonévesen volt.
2023. máj. 16. 11:04
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
nem.
2023. máj. 16. 11:07
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Kényszerből lehet. Nem kell túlbonyolítani, elég pl. csak a kollégiumokra gondolni. Sokan inkább vadidegenekkel osztozkodnak egy szobán, mint hogy kifizessenek egy nagy rakás pénzt albérletre.

„Párkapcsolatból” meg teljesen kizárt, hogy belemennék ilyenbe, mivel a párkapcsolat és a kényszer már alapból sem összeegyeztethető fogalmak… 🤔

2023. máj. 16. 11:10
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem lenne kényszer igazából, csak nincs meg annyira a tűz. Valahogy úgy tudnám elmagyarázni, mint amikor elmúlik a szerelem egy kapcsolatban és szeretet meg kötődés van helyette, csak itt alapból nem volt szerelem a részemről, a párom szerelmes belém. Egyébként a húszas éveink közepén járunk mindketten.
2023. máj. 16. 11:16
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ, mit nevezünk konkrétan együttélésnek?

Mert együtt élni tudok a legjobb barátommal is, a legnagyobb összhangban, csak ugye nincs szex.

Tud róla a másik fél hogy nem szereted?

Miben egyeztetek meg?

Simán lehet valakivel úgy is élni, hogy nincs szerelem, erről mindketten tudnak, de mindkettőnek jó a másikkal lenni. Hogy van e szex vagy nincs az megint megállapodás kérdése.

Úgyhogy a részletek ismerete nélkül mindenki mást fog mondani.

2023. máj. 16. 11:20
 8/23 A kérdező kommentje:
Tud róla igen, de nem érdekli, mert ő szeret. Párként élnénk együtt, tehát szexi is van. Abban egyeztünk meg, hogy összeköltözünk, ami egyébként nem lenne óriási lépés, mert konkrétan minden nap együtt vagyunk, csak mégis ad egy kis biztonságérzetet, hogy van hova menni ha gáz van, ha összeköltözünk, ez a lehetőség nem lesz meg, talán ez zavar a legjobban.
2023. máj. 16. 11:32
 9/23 anonim ***** válasza:
50%

Én minden pasiban csalódtam eddig, akikbe szerelmes voltam, úgyhogy szerintem már nem is vagyok képes szerelemre, védekező mechanizmusba váltott az agyam.

Simán összeköltöznék olyannal, akivel jól érzem magam, szeret, jól áll anyagilag, nem kell szerelmesnek lennem.

2023. máj. 16. 11:43
 10/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Egyrészt, mert, ha nem jött a szerelem, akkor majd jön. Mással. Nem mondanék le róla egy olyan pasi miatt, aki csak úgy van.

Másrészt barátnőm például így házasodott. Sose fognak elválni, van 3 gyerekük is. Rendszeresen válságban van a házasságuk. Az alap, hogy barátnőm 2évente másba szerelmes, de amikor épp nem, akkor is azt mondta, mivel sose volt szerelmes, rossz napokon nincs mihez nyúlni. Egyáltalán nem mindegy, hogy sose volt szerelem, vagy csak elmúlt. Utóbbinál ugyanis lehet nosztalgiázni. Olyan programokat csinálni például, mint amikor még szerelem volt. Az agy visszahozza az emlékeket és kicsit az érzést is. A semmit pedig nem lehet visszahozni.

2023. máj. 16. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!