Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belemennél együttélésbe olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél együttélésbe olyan emberrel akibe nem vagy szerelmes?

Figyelt kérdés
Szeretem, nagyon jól elvagyunk együtt, de részemről nincs szerelem.
2023. máj. 16. 10:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
A hosszu kapcsolatok errol szolnak. Nincs szerelem mar 2-3 ev utan.
2023. máj. 16. 11:53
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
Az olyan pár aki nem szeret bármikor beleszeret valaki másba és dob el a francba. Ez nem értékes kapcsolat így. Csak ha ló nincs szamár is jó ember lehetsz egy ilyen kapcsolatban.
2023. máj. 16. 12:38
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
Több milliárd ember belement már
2023. máj. 16. 12:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mennék bele.
2023. máj. 16. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Voltam ilyen helyztben. Pl a családommal, testvéreimmel éltem együtt, illetve később koliban voltak szobatársaim. Lakótárssal se lenne gondom.

Párkapcsolatba nem mennék bele így. Minek? Együtt lakásba sem, ha tufom, hogy a másik fél nem úgy viszonyul hozzám, mint én hozzá (bármilyen viszonyról is legyen szó)

2023. máj. 16. 12:57
 16/23 anonim ***** válasza:
32%

Le leszek pontozva de kimondom.

A 20-30 éve tartó házasságok pont ilyenek! Nem szerelmesek egymásba, de jó nekik együtt, a szerelem átalakult szeretetre. A rózsaszín ködös szerelem kb 2 év alatt elmúlik amikor a hormonok lecsillapodnak.

Ha ez mindkét félnek jó, senki nem használ ki senkit, akkor ez pont olyan mint egy 20 éve tartó jó házasság.

2023. máj. 16. 13:04
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

"Bírom, mikor valaki nem érti miért nem volt úgy szerelmes már 5-10 éve, mint tizenéves vagy kora huszonéves korában. Azért, mert az a a fajta szerelem ugyanúgy később már nem létezik"

Én azt bírom, mikor valaki ilyeneket ír. Ezt senki nem tudja kijelenteni, hisz nem tudjuk, más emberek hogy élik meg az érzéseiket.

2023. máj. 16. 13:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem!
2023. máj. 16. 13:10
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

"Ha ez mindkét félnek jó, senki nem használ ki senkit, akkor ez pont olyan mint egy 20 éve tartó jó házasság."

Soha, ismétlen SOHA nem lesz olyan, mint egy jó házasság/párkapcsolat, ami rózsaszín ködös szerelemnek indult, majd szépen összecsiszolódtak, kiismerték egymást, és átalakult szoros kötelékké.

2023. máj. 16. 13:11
 20/23 anonim ***** válasza:
10%

Így élünk 9 éve.

A szerelem a tiniknek való

2023. máj. 16. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!