Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy néhány nő akkor is szereti a párját ha?több lent
3,4,5
Nem, szimplán nem tudnék kilépni belőle. Stockholm szindróma a neve, nem az hogy szubmisszív hajlamuk van. Nekem is van, de amikor már fenyegetés és verésről volt szó, szakítottam. Természetesen ha kell, megvédem magam, meg is tettem.
Mert ez egy folyamat. Nem első héten fogja a pasi megütni, lehet mégcsak nem is az első évben, vagy években. Előbb szépen leépíti az önbizalmát, elfordítja, vagy egyenesen elszigeteli a barátaitól, családjától. Aztán függővé teszi, pl azt is eléri hogy otthagyja a munkáját, vagy hogy adja oda mindig minden pénzét, ezáltal teljesen kiszolgáltatottá válik.
Ha mindezek mellett mégis szabadulna, akkor meg jönnek a fenyegetések.
Illetve van az erzelmi hullamvasúlt, hogy a nő a rengeteg bántas mellett, hatalmas jelentőséget ad az apró szeretetmorzsaknak, amivel a bantalmazó eteti. (Jol megveri, aztan visz neki egy csokor rózsat, hogy nagyon sajnálja, es ha nem kék-zöld a feje, akkor még egy romantikus vacsora is jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!