Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon szimpatikus. Nem könnyű szegénynek az élete, mégsem mutatja. Szerintem nagyon erős és baromira megérdemelne egy jó és támogató kapcsolatot. Viszont az a helyzet, hogy neki én tetszem. Ez teljesen egyértelmű, mert folyton küldi a jeleket, mikor picit felbátorodik, akkor flörtöl is. De sajnálom őt, és nincs szívem visszautasítani. Tényleg megérdemelne egy szerető pasit, de az nem én vagyok, én nem erre vágyom, és az neki sem lenne jó. Szerintetek mit csináljak? Kedvelem, de nem úgy mint nőt…2023. máj. 14. 10:02
11/14 anonim válasza:
De kedvesek vagytok, mondhatom.
Kérdező, miből gondolod, hogy tetszel neki?
12/14 anonim válasza:
Sajnálatból, szánalomból ne gyere össze vele.
De ha úgy érzed, éremes küzdeni érte vagy lennél vele, csak most még nem... Ne lökd el magadtól.
13/14 anonim válasza:
Hány éves a làny? Voltam ilyen helyzetben 18 évesen. Csak még ki is kezdett velem, csókolt is a pasi. Én marha szegény voltam, ők gazdag, elit értelmiségi család. Semmi gond nem lett volna az egészből, ha őszintén elmondja nekem ezt, leül velem veszélgetni, s szán rám fél órát. Kellett volna. E helyett hónapokig került, nem beszélt a csókolózás után. Végül egy filmet küldött, ami erről szólt, hogy hiába szeret vki vkit, ha társadalmi különbségek választják el őket egymástól. Olyan sérülést okozott, hogy nem tudtam vele megbeszélni, hogy nem tudtam udvarlást fogadni, elhinni, hogy tetszem valakinek, stb. Kérlek, beszélj vele.
14/14 anonim válasza:
Ezt mondd meg neki, mármint hogy csak barátként tudsz tekinteni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!