Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon szimpatikus. Nem könnyű szegénynek az élete, mégsem mutatja. Szerintem nagyon erős és baromira megérdemelne egy jó és támogató kapcsolatot. Viszont az a helyzet, hogy neki én tetszem. Ez teljesen egyértelmű, mert folyton küldi a jeleket, mikor picit felbátorodik, akkor flörtöl is. De sajnálom őt, és nincs szívem visszautasítani. Tényleg megérdemelne egy szerető pasit, de az nem én vagyok, én nem erre vágyom, és az neki sem lenne jó. Szerintetek mit csináljak? Kedvelem, de nem úgy mint nőt…2023. máj. 14. 10:02
1/14 anonim válasza:
Ha kiírtad ezt a kérdést, akkor lehet, hogy mégis erre vágysz.
3/14 anonim válasza:
Ez egy fontos kérdés. Én engednék neki, aztán látná, hogy nem én vagyok a neki való. Vagy ki tudja.
4/14 A kérdező kommentje:
Voltatok már úgy, hogy valakire nem akartatok “szexuálisan tekinteni”? Mármint hogy érdekel, hogy mi van vele, meg minden, de mintha a húgotok lenne.
2023. máj. 14. 10:47
5/14 anonim válasza:
Persze, de inkább nem:) mongyad neki eszt:) Hátha érti mire gondoslz, de az a baj, hogyha ő akar téged, akkor ez nehezen lesz neki emészthető.
6/14 anonim válasza:
Szerintem, ha lehetőség lesz rá, gyere össze vele, szeresd és dugd meg. Vagy nem erre gondolsz, mikor rá gondolsz? 😏
7/14 anonim válasza:
Ha érzed, hogy nem vonzódsz romantikus értelemben, akkor nem lenne fair felé, ha viszonoznád a flörtjét vagy belemennél egy kapcsolatba csak azért, mert sajnálod őt. Ha szoktatok mélyebben beszélgetni, elmondhatod, mit érzel iránta. Ha van elég baja az életében, akkor gondolom a te visszautasításod azért nem fogja tönkretenni a lelki világát.
8/14 anonim válasza:
Az, hogy valakire szexuálisan tekintesz-e, nem döntés kérdése. Vagy vonzódsz hozzá, vagy nem. Ha feláll rá a farkad, akkor tök mindegy, hogy akarsz rá tekinteni.
Simán el tudom képzelni, hogy ha párszor lefeküdnél venne, jönne a szenvedély is, hiszen minden más már megvan... De ettől valamiért tartasz.
9/14 anonim válasza:
A szavaidból azt veszem ki,hogy nem indít be sem szexuálisan, sem máshogy,szimplán kedveled.
Ha nem akarod megbántani,húzd meg a határokat!Ha értelmes nő,tudni fogja,mi a helyzet...
10/14 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy milyen az élete? Barátok vagytok? Akkor meg mond meg neki, hogy tetszik egy nő, adjon tanácsot... Ezzel veszi a lapot, hogy nem kell neked. Jó régi bevalt dolog. Úgy lesz leppatintva, hogy még el is hisz, h segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!